WE AS WEB il coopteaza pe Julian Walder in rolul de Head of Product Strategy and Development
3/35716
calendar_month 11 Dec 2023, 11:00


WE AS WEB, companie de dezvoltare software, anunta astazi ca il coopteaza pe Julian Walder la conducerea noii divizii de Product Strategy & Development. 

„Julian Walder este un profesionist experimentat care ne va completa capabilitatile echipei noastre si va aduce un plus de inovatie. Prin noua noastra divizie, putem transforma facil ideile in produse si putem acoperi integral fluxul de dezvoltare a produselor digitale, de la concept pana la lansarea pe piata. Cu ajutorul unei echipe complete de specialisti in strategie si produs, marketing si dezvoltare software, de acum oferim servicii complete de analiza a pietei, design de produs, dezvoltare agile, lansare pe piata si product lifecycle management”, declara Gabriel Zahan, CEO, WE AS WEB.

Divizia de Product Strategy & Development se adreseaza atat start-up-urilor care vor sa dezvolte un produs nou, dar si companiilor mari care au deja produse lansate – situatie in care WE AS WEB se integreaza cu echipele existente, aduce un plus de experienta, strategie aplicata nevoilor si maximizeaza relevanta produsului.

“Sunt un adept al ideii ca tehnologia, atunci cand este folosita in scopuri benefice, poate imbunatati semnificativ vietile oamenilor. Asa s-a intamplat cu toate produsele dezvoltate pana in prezent, indiferent ca au fost solutii de mobilitate, fintech sau alte platforme digitale complexe. WE AS WEB s-a dovedit a fi una dintre cele mai dinamice echipe, cu un set fantastic de talente. Impreuna vom putea accelera dezvoltarea si lansarea unor produse digitale care sa includa cele mai avansate tehnologii ale momentului”, adauga Julian Walder, Head of Product Strategy and Development, WE AS WEB.

Anterior integrarii in echipa WE AS WEB, Julian Walder, cunoscut in mediul de afaceri sub numele Iulian Padurariu, a fost Director de Marketing si Consultant de Afaceri pentru companii locale importante si fondator al unor startup-uri de pionierat precum Pony Car Sharing si SeedBlink equity crowdfunding. Cu o bogata experienta de strategie si dezvoltare de produs, este recunoscut pentru pasiunea sa de a cauta solutii noi care genereaza valoare utilizatorilor prin tehnologie, atat in lumea corporatiilor cat si in cea a startup-urilor.

Compania va incheia anul acesta cu peste 200 de profesionisti nou angajati in centrele sale din Romania, Moldova si Albania, expansiune conforma cu strategia eficienta de raspuns la nevoile in continua evolutie ale pietei.

WE AS WEB a incheiat 2022 cu afaceri de 10 milioane de Euro si un profit net de 2 milioane de Euro.

In septembrie, WE AS WEB a deschis si biroul din Austria, iar anul acesta compania s-a extins cu noi birouri in Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania si Olanda. In noile birouri, WE AS WEB are personal ce imbina atat expertiza tehnica, dar si buna intelegere a culturii locale si a nevoilor specifice ale business-urilor din tarile respective. Echipele inteleg si analizeaza cerintele tehnice, preiau parti ale proiectelor, iar componentele majore de dezvoltare sunt realizate de expertii din Romania, Moldova sau Albania.

WE AS WEB furnizeaza servicii catre companii din Romania, Germania, Irlanda, Franta, Austria, Marea Britanie si SUA.