hit.ro  »  IT  »  Software  »  Vezi 5 aplicatii de productivitate pentru Windows 8

Vezi 5 aplicatii de productivitate pentru Windows 8

calendar_month 15 Nov 2012, 13:30
Noile laptopuri si tablete cu Windows 8 au ajuns deja pe piata si probabil multi ati si reusit sa testati un device cu ultimul sistem de operare al Microsoft. Iar daca deja sunteti posesori ai unui laptop sau unui hibrid cu Windows 8, cu atat mai bine, v-ati dat seama deja ca OS-ul nu sta rau deloc la capitolul aplicatii.
PC World a facut o selectie si recomanda cele mai bune aplicatii de productivitate pentru Windows 8, cu target in special pe mediul business.
1. Skype
Aproape ca nu mai are nevoie de prezentare, dar Skype, versiunea pentru Windows 8, merita mentionata. Ofera, dupa cum stiti, intr-un singur pachet, toate serviciile inportante de comunicatie. In plus, aplicatia pentru Windows 8 este foarte bine optimizata pentru a rula excelent pe ultima versiune a sistemului de operare al Microsoft.

2.Box
Cei 7GB spatiu de stocare free dati de Microsoft prin SkyDrive sunt bineveniti in conditiile in care nu faci altceva decat sa uploadezi fotografii, muzica si alte fisiere personale. Cand vine vorba despre nevoi business, lucrurile se schimba, iar cea mai buna aplicatie cloud pentru Windows 8 (cel putin ca integrare) este Box.
Serviciul cloud asigura acele intrustrumente atat de necesare activitatilor office: de la integrare cu Salesforce si pana la functii de securitate si constrol avansate.

3. Package Tracker
Package Tracker face ceea ce ii spune numele - urmareste coletele pe care le trimiti prin toata lumea si iti trimite notificari.
Aplicatia include suport pentru nu mai putin de 60 de operatori siofera integrare cu hartile Bing. Aplicatia Package Tracker costa 2,99 dolari, iar cei de la PCWorld spun ca merita.

4. Evernote
Evernote nu este o noutate pentru majoritatea utilizatorilor de iOS sau Android. Aplicatia pentru Windows 8 ofera integrare si interfata foarte bune. Contra cost (45 de dolari pe an), ca utilizator business beneficiezi de optiuni multiple, printre care cea mai importanta este cea de upload lunar de pana la 1GB.

5. YouSendiT
Este una dintre aplicatiile foarte utile pentru companii. Pe scurt, trimite emailuri cu atasamente. Asta fac o multime de servici de profil, insa majoritatea limiteaza marimea fisierelor atasate la 25MB. Nu si YouSendIt, care iti permite sa urci in cloud fisiere (sau arhive de fisiere) de pana la 2GB.

Si mai importanta este securitatea oferita de aplicatie: protocol de encriptare 128 bit SSL, parolarea fisierelor sau arhivelor, urmarirea download-urilor si setarea unor optiuni de autentificare pentru destinatar. 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?