Vertiv lanseaza un instrument online gratuit pentru a eficientiza planificarea si proiectarea centrelor de date
3/36297
calendar_month 06 Mar 2024, 15:10


Vertiv™ Modular Designer Lite este o aplicatie web pentru configurarea centrelor de date modulare prefabricate Vertiv™ SmartMod™ si Vertiv™ SmartMod™ Max.
 
Vertiv, furnizor global de infrastructura digitala critica si solutii de continuitate, a lansat astazi un nou instrument conceput pentru a transforma si simplifica configuratia centrelor de date modulare prefabricate (PFM). Disponibil acum în Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA), Vertiv™ Modular Designer Lite este o aplicatie online prietenoasa pentru utilizatori, menita sa simplifice procesul de proiectare a solutiilor Vertiv™ SmartMod™ si Vertiv™ SmartMod™ Max pentru a îndeplini anumite nevoi ale utilizatorului.


 
Vertiv Modular Designer Lite ofera o gama larga de functii pentru a îmbunatati experienta clientilor. Acesta abordeaza provocarile întâlnite în etapa de început a planificarii si ofera o solutie propusa bazata pe contributiile clientilor, care poate fi de ajutor pentru o serie de parti interesate tehnice si non-tehnice. Utilizatorii pot proiecta rapid centre de date all-in-one de pâna la 200 kW, fara nicio experienta tehnica. Instrumentul nu necesita autentificare sau descarcare de software, permitând utilizatorilor sa aleaga dintr-o gama de configuratii optionale pentru a-si proiecta centrele de date modulare în doar câteva minute.
 
„Vertiv Modular Designer Lite permite utilizatorilor sa îsi proiecteze fara efort propriile centre de date, adaptate exact nevoilor lor”, a declarat Viktor Petik, vicepresedinte pentru divizia Solutii Modulare Integrate la Vertiv. „Prin interfata sa intuitiva si caracteristicile cuprinzatoare, acest instrument reprezinta un pas semnificativ înainte pentru primele etape ale planificarii designului centrelor de date modulare.”
 
Centrele de date configurate în cadrul aplicatiei sunt adaptate pentru a satisface nevoile specifice si locatia geografica a fiecarui utilizator. Încorporând criterii precum locatia facilitatii, datele meteorologice pentru dimensionarea precisa a echipamentului de racire, cerintele de încarcare IT, specificatiile rack-urilor, consideratiile referitoare la bateria de rezerva si preferintele topologiei electrice, aplicatia permite personalizarea optima si planificarea redundantei.
 
Cu suport pentru vizualizari 2D si 3D, utilizatorii pot salva configuratiile pentru referinte viitoare si modificari rapide, pot accesa documentatia tehnica esentiala si pot comunica direct cu expertii Vertiv pe tot parcursul procesului. Expertii Vertiv pot ajuta la îmbunatatirea designului initial cu o versiune interna, mai sofisticata, a Vertiv™ Modular Designer, care deblocheaza functii suplimentare pentru a optimiza solutia în functie de conditiile locatiei, performanta asteptata sau nivelurile de securitate dorite.
 
„Am folosit personal acest instrument online în timpul discutiilor cu clientii, explorând si prezentând în mod eficient diverse alternative de design”, a declarat Siniša Stojanoski, DCCS BU, specialist X86, SEE de la Dell Technologies. „Interfata sa intuitiva si caracteristicile robuste ofera o solutie simplificata pentru proiectarea centrelor de date modulare, permitând clientilor sa-si vizualizeze configuratiile în mod eficient si sa ia decizii informate, reducând timpul si costurile.”

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?