Utok organizeaza un concurs pentru dezvoltatorii de aplicatii Android - premiul este de 2.000 de euro
1/16776
calendar_month 03 Mar 2015, 17:21
UTOK organizeaza, in perioada 3 martie - 26 aprilie, concursul "Be Tomorrow’s App Genius", prin care va premia cu 2.000 de euro cea mai buna aplicatie destinata telefoanelor mobile cu sistem de operare Android.
Prin concursul "Be Tomorrow’s App Genius", UTOK vrea sa impulsioneze dezvoltarea comunitatii locale a programatorilor de aplicatii mobile si sa incurajeze adoptarea unei cariere in acest domeniu, in contextul in care viitorul divertismentului, al informarii si al educatiei este mobil.
"Be Tomorrow’s App Genius" urmareste atat creativitatea aplicatiilor inscrise, cat si functionalitatea pe care acestea le ofera. Participantii pot inscrie aplicatii din categorii variate, precum jocuri, business, social, utility, fitness si multe altele, incepand cu data de 3 martie, pe site-ul UTOK.
"Fiecare smartphone si tableta UTOK isi datoreaza succesul si dezvoltatorilor de aplicatii ce ofera noi functionalitati produselor noastre. Prin Be Tomorrow’s App Genius dorim sa incurajam aparitia de aplicatii care sa incante, sa uimeasca si care sa ne faca sa le utilizam zilnic. De asemenea, prin premiul de 2000 de euro dorim sa demonstram ca o cariera in dezvoltarea de aplicatii poate aduce recompense pe masura muncii depuse", a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.
"Urmaresc activ inovatiile din domeniul aplicatiilor destinate smartphone-urilor si consider ca este in continuare loc de programatori care sa ne uimeasca prin inventivitate si talent. "Be Tomorrow’s App Genius" este ocazia perfecta pentru cei care fac aplicatii sau se gandesc sa urmeze o cariera in aceasta directie de a arata ca sunt talentati si ca pot lua marele premiu", a declarat Cristian Manafu, Managing Partner Evensys si membru al Juriului "Be Tomorrow's App Genius".
Ce trebuie sa stiti daca vreti sa participalti la concurs
Concursul "Be Tomorrow's App Genius" se va desfasura in perioada 3 martie - 26 aprilie 2015, timp in care participantii pot inscrie aplicatiile si aduna voturi ce reprezinta 40% din nota finala, un juriu specializat acordand 60% din totalul de puncte pe care fiecare participant il va avea. Fiecare aplicatie va fi jurizata din punct de vedere al utilitatii, al originalitatii, fezabilitatii implementarii si al storyboard-ului. Partenerul media al concursului este RegieLive.ro.