hit.ro  »  IT  »  Software  »  Update-ul pentru Windows Phone 8 (GDR3) aduce noutati pe parte de multitasking

Update-ul pentru Windows Phone 8 (GDR3) aduce noutati pe parte de multitasking

calendar_month 11 Sep 2013, 13:30
Actualizarea pentru sistemul de operare mobil de la Microsoft, Windows Phone 8 - GDR3, va fi publicata in curand, iar schimbarile propuse de dezvoltatori se reflecta si asupra unui aspect esential pentru un smartphone: multitasking-ul.
Potrivit Windows Phone Central, General Distribution Release 3 (GDR3) va aduce functia Driving Mode pe device-urile care vor primi update-ul. Drivng Mode va pune automat decvice-urile in modul "mute" cand acestea sunt conectate la Bluetooth-ul unui automobil. Insa, schimbarea importanta si pe care probabil multi utilizatori de Windows Phone 8 o asteapta este posibilitatea de inchidere a tab-urilor active atunci cand este vizualizata lista cu aplicatii deschise.

De asemenea, Microsoft lucreaza si la functia de customizare a sunetelor pentru notificarile text, voice mail, email, reminders, care lipseste in acest moment de pe device-urile Windows Phone.

Microsoft testeaza inca update-ul care va ajunge initial pe Nokia Lumia 1520 si HTC Harmony, odata cu lansarea acestor smartphone-uri. Pana la sfarsitul acestui an, si alte terminale cu Windows Phone 8 vor primi actualizarea GDR3.

Sursa: WP Central


 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?