hit.ro  »  IT  »  Software  »  Update iOS 8.1.1, publicat de Apple: promite rezolvarea problemelor iPhone 4s si iPad 2

Update iOS 8.1.1, publicat de Apple: promite rezolvarea problemelor iPhone 4s si iPad 2

calendar_month 18 Nov 2014, 00:15
Apple a publicat un update dedicat in special iPhone 4S si iPad 2 ce promite eliminarea unor bug-uri care au persistat chiar si dupa cele doua actualizari relativ recente oferite de companie.
Actualizarea iOS 8.1.1 are o dimensiune de 64 MB (potrivit Gsmarena) pentru iPhone (desi dimensiunea poate varia in functie de smartphone, pentru ca trebuie spus ca ea este disponibila pentru toate modelele recente, nu doar pentru iPhone 4s) si o dimensiune de 346 MB (instalare, de exemplu, pe iPad 4).
Apple nu a oferit mai multe detalii privind continutul update-ului in afara de precizarea "Aceasta actualizare include corecturi de probleme, stabilitate sporita si imbunatatiri ale performantelor pentru iPad 2 si iPhone 4s".

Desi update-ul este cu "dedicatie" catre posesorii de iPhone 4s si iPad 2, si ceilalti utilizatori de iDevice-uri (de generatie mai noua) pot instala actualizarea.

In cazul in care faceti update-ul, asigurati-va ca bateria dispozitivului este de peste 50% sau ca il conectati la o sursa de alimentare. La fel de important este sa faceti un backup inainte de update. 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?