hit.ro  »  IT  »  Software  »  Tout - aplicatia care te lasa sa vezi cine iti ignora emailurile trimise de tine

Tout - aplicatia care te lasa sa vezi cine iti ignora emailurile trimise de tine

calendar_month 06 Dec 2011, 16:37
Tout este o aplicatie care poate identifica si care iti poate spune daca emailul urgent pe care l-ai trimis unei persoane a fost citit sau a fost ignorat. Desi poate fi folosita si in scopuri mai putin nobile, aplicatia Tout poate deveni nepretuita pentru marketeri, scrie Business Insider.

Pentru a utiliza Tout, trebuie sa descarcati aplicatia, sa o instalati pe computerul personal si sa incepeti sa trimiteti emailurile cu ajutorul ei. Va trebuie sa va configurati casuta de mail cu contul vostru principal.
Este bine de stiut ca in varianta free, Tout va lasa sa trimiteti si sa verificati citirea emailurilor de catre destinatari pana la un numar de 25 de mesaje.
Cum functioneaza aplicatia? Compania producatoare refuza sa dezvaluie modul in care Tout poate urmari transeul mesajelor si daca acestea au fost citite de cei carora au fost trimise.
Pentru descarcarea Tout trebuie sa va inregistrati pe site-ul oficial dupa ce in prealabil v-ati ales modalitatea de abonare. In cazul doriti sa achizitionati Tout Premium (ofera 10 de emailuri pe zi si alte facilitati) pretul unui abonament lunar este de 30 de dolari.