Targul de Craciun Winter Dream Floresti este primul din Romania cu aplicatie mobila
3/35771
calendar_month 14 Dec 2023, 16:00


Cea mai mare comuna din Romania, cu peste 75.000 de locuitori, Floresti, din judetul Cluj, organizeaza Winter Dream Floresti, primul targ de Craciun din Romania cu aplicatie mobila dedicata. Accesand aplicatia Memorabil, disponibila gratuit in Google Play si AppStore, locuitorii comunei pot vedea in orice moment care sunt activitatile si evenimentele la care pot participa pe toata perioada desfasurarii targului de Craciun. 

Targul de Craciun din Floresti, Winter Dream, are loc pana pe 23 decembrie, in Parcul Poligon din localitate.

Ajuns la doua editie, Winter Dream Floresti marcheaza o premiera nationala, anul acesta, adoptand modelul de organizare al marilor festivaluri si ofera, in premiera pentru un eveniment de gen, o componenta digitala targului de Craciun.

Pe masura ce era digitala evolueaza, nu este surprinzator ca tendintele tehnologice remodeleaza peisajul evenimentelor. Componenta digitala a Winter Dream ofera o oportunitate incredibila de conectare cu locuitorii si vizitatorii targului de Craciun din Floresti, care se pot informa, in aplicatia Memorabil, despre evenimentele si activitatile pentru intreaga familie. 

Acestea sunt impartite in mai multe categorii sugestive:

-    concerte live, colinde si spectacole folclorice cu oaspeti de seama pe Main Stage by Urbano Group;

-    preparate culinare traditionale si moderne, concerte, ateliere pentru copii si mult-asteptatele intalniri cu Mos Craciun in Winter Barn by ING;

-    patinaj pe Joy on Ice by ING;

-    Christmas Village – zona care a fost populata cu multe casute cu delicii si cadouri.

Pe toata perioada de desfasurare a targului de Craciun, vor concerta peste 30 artisti, printre care Ada Milea, Zdob si Zdub, Puya, Smiley, Cabron etc. 

„Bucuria Craciunului este in interiorul nostru, in fiecare dintre noi. Iar Winter Dream este locul magic in care gasim activitati pentru fiecare din familie. Acasa la Floresti cream amintiri si cladim proiecte inovative si in armonie cu comunitatea. Impreuna am transformat parcul din Floresti intr-un loc de poveste, in straie de sarbatoare, unde fiecare colt al parcului rasuna de veselia Craciunului. Haideti sa facem impreuna amintiri de neuitat, sa impartasim caldura si sarbatoarea Craciunului in cadrul comunitatii noastre! Va asteptam cu bratele deschise si cu inimile pline de bucurie in Floresti la Winter Dream 2023”, spune Bogdan Pirvariu, primarul comunei Floresti. 

Vizitatorii targului de Craciun din Floresti au ocazia sa-si cumpere produse specifice sezonului, de la cei peste 30 de comercianti locali si din tara: mancare cu specific international, dar si traditionala, jumari, branzeturi, vin fiert, cozonaci, turta dulce, decoratiuni si cadouri lucrate manual, globulete, coronite etc.

Targul de Craciun Winter Dream Floresti este deschis in fiecare zi de luni pana vineri, incepand cu ora 17:00, sambata, 16 decembrie, de la ora 11:00, iar duminica, 17 decembrie, de la ora 16:00. 

Pe toata perioada desfasurarii targului de Craciun sunt asteptati 35.000 de vizitatori care vor avea parte de surprize si voie-buna la fiecare pas.