hit.ro  »  IT  »  Software  »  Symantec achizitioneaza PC Tools

Symantec achizitioneaza PC Tools

calendar_month 29 Aug 2008, 10:21
Symantec anunta semnarea unui accord definitiv prin care achizitioneaza PC Tools, furnizor global de produse software inovatoare proiectate pentru protejarea intimitatii si securitatii utilizatorilor ce folosesc Windows. Termenii financiari ai achizitiei nu au fost facuti publici. Tranzactia se va incheia la sfarsitul anului, perioada in care se vor finaliza conditiile si aprobarile de rigoare.

Prin achizitia PC Tools, Symantec isi va extinde portofoliul de produse pentru utilizatori casnici pentru a include tehnologii de securitate si utilitare pentru PC premiate. PC Tools va ajuta Symantec sa se extinda si sa se dezvolte in piete regionale aflate in dezvoltare si va aduce o gama de functii de acces la piata care au fost eficiente in multe piete din intreaga lume.

"Suntem incantati sa intampinam PC Tools in cadrul familiei Symantec si credem ca acesta combinatie dintre cele doua companii va oferi utilizatorilor casnici din intreaga lume o valoare suplimentara precum si posibilitatea de a alege, pentru o mai buna protectie a vietii lor digitale", declara Janice Chaffin, Symantec Group President of Consumer Products. "Adaugand PC Tools, folosim in continuare succesul produselor Symantec si ne pozitionam cu fermitate pentru o continua crestere intr-o piata cu extindere rapida."

PC Tools isi va pastra operatiuni separate in cadrul Symantec, prin Simon Clausen, PC Tools, Chief Executive Officer, conducand echipa si raportand lui Janice Chaffin, Symantec Group President of Consumer Products. PC Tools continua sa-si ofere produsele sub brandul PC Tools si isi servesc clientii prin partenerii si reselerii existenti. PC Tools este o companie privata cu sediul in Australia, cu filiale in USA, UK, Irlanda si Ucraina. Clientii lor sunt localizati pe tot globul si produsele lor sunt disponibile in peste 196 de tari.

Sursa: Symantec 

Sondaj

Folositi internetul pentru: