SubsCrab este o noua aplicatie de urmarire a abonamentelor, transparenta si usor de utilizat
3/35246
calendar_month 15 Sep 2023, 16:55

Kaspersky lanseaza o versiune Premium a SubsCrab – o aplicatie mobila care ii ajuta pe utilizatori sa-si urmareasca abonamentele si sa-si controleze termenele de plata. SubsCrab face ca intregul proces de urmarire a abonamentelor sa fie transparent si rentabil pentru utilizatori. Este o aplicatie multiplatforma, disponibila pe iOS si Android, care acopera peste 4.000 de servicii de abonament si 11.000 de planuri tarifare.

Modelul de abonament este un instrument convenabil si transparent pentru monetizarea serviciilor digitale, care a devenit foarte popular in ultimii ani. Potrivit raportului de cautare de business „Subscription E-Commerce Global Market Report”, piata globala e-commerce cu abonament a crescut de la 119,4 miliarde de dolari SUA in 2022 la 196,35 miliarde de dolari SUA in 2023, pentru o rata de crestere anuala compusa (CAGR) de 64,4 %. Mai mult, sondajul „Digital media trends” al Deloitte a aratat ca 20% din populatia lumii are mai mult de 10 abonamente platite per persoana, insumand peste 100 de dolari SUA pe luna.

SubsCrab a fost dezvoltat in cadrul Kaspersky Product Studio – divizia de business a companiei responsabila de dezvoltarea si validarea de noi parteneriate si produse inovatoare.

SubsCrab este o aplicatie multiplatforma, disponibila atat pe iOS, cat si pe Android. Contine un catalog mare de abonamente disponibile, inclusiv peste 4.000 de servicii bazate pe abonament si 11.000 de planuri tarifare. Si – spre deosebire de alte aplicatii de urmarire a abonamentelor – SubsCrab nu are nicio limitare in ceea ce priveste numarul de abonamente pe care utilizatorii le pot adauga.Aplicatia are versiuni gratuite si premium. Aplicatia gratuita include un instrument de baza de urmarire a abonamentelor, care permite utilizatorului sa vada si sa adauge manual toate abonamentele active, precum si un calendar al platilor. In plus, acesta primeste notificari push despre plati, precum si despre serviciile alternative si informatii utile despre abonamentele de interes.Functionalitatea versiunii Premium, cu plata, este mult mai larga, cu o varietate de instrumente suplimentare utile. In special, optiunea „Email Scan” ajuta la eliminarea necesitatii de a introduce manual fiecare abonament activ in serviciu: aplicatia pur si simplu scaneaza un mailbox selectat si gaseste si adauga automat abonamentele active ale utilizatorului.

In plus, utilizatorul poate atribui conturi diferite pentru categorii diferite. De exemplu, poate sa separe abonamentele legate de munca (pentru servicii de business) de abonamentele personale, precum jocuri si servicii de streaming.

Mai multe informatii despre SubsCrab sunt disponibile aici: https://subscrabapp.onelink.me/Z5GS/4sry7ift