SmartThings extinde parteneriatul cu Philips Hue
3/36383
calendar_month 27 Mar 2024, 13:10


Utilizatorii pot crea rutine de divertisment mai bogate pe mai multe dispozitive prin SmartThings, inclusiv aplicatia Philips Hue Sync TV

SmartThings , platforma globala de viata conectata a Samsung, isi anunta astazi parteneriatul extins cu Philips Hue, lider global in iluminat inteligent, menit sa revolutioneze modul in care utilizatorii interactioneaza cu sistemele lor de divertisment acasa. Aceasta colaborare introduce o serie de actualizari exclusive si un control mai mare asupra aplicatiei Philips Hue Sync TV prin SmartThings , concepute pentru a imbunatati automatizarea locuintei si a imbunatati controlul sincronizarii luminii.

Integrare imbunatatita cu aplicatia SmartThings

La CES 2024, SmartThings a introdus functii care au dat un nou sens pentru a avea o casa inteligenta centrata pe televizor. Aceasta colaborare amplifica rolul televizorului ca nucleu al experientei casei inteligente pentru familii. Utilizatorii obtin un control perfect asupra aplicatiei Philips Hue Sync TV din aplicatia mobila SmartThings, deblocand confort si imersiune de neegalat.

Aplicatia Philips Hue Sync TV sincronizeaza iluminarea cu ecranul televizorului, sporind experientele de vizionare sau de joc prin adaugarea de experiente captivante de lumina pentru a completa ceea ce vizionati/creati o atmosfera. Cu SmartThings, utilizatorii pot regla luminozitatea luminilor Philips Hue, pot comuta intre modul Video, Joc si Muzica si chiar pot porni sau opri sincronizarea luminii, totul prin intermediul dispozitivului lor mobil Galaxy fara a intrerupe spectacolul sau sesiunea de joc.

Aceasta integrare revolutioneaza experienta de divertisment, creand un mediu conectat, captivant si inteligent pentru ca familiile sa se bucure impreuna de momente de neuitat.

Extindere in tari noi si optiuni de plata flexibile

Ca parte a angajamentului SmartThings fata de disponibilitatea globala a caselor inteligente, disponibilitatea aplicatiei Philips Hue Sync TV se va extinde in alte tari, inclusiv Brazilia, Hong Kong, Polonia, Republica Ceha si Slovacia. Aceasta extindere asigura ca solutiile inovatoare de divertisment ajung la mai multi utilizatori din intreaga lume, facand casa inteligenta o realitate pentru mai multi utilizatori la nivel global.

Pentru a oferi utilizatorilor o mai mare flexibilitate, Philips Hue introduce si o optiune de abonament lunar pentru aplicatia Philips Hue Sync TV, la pretul de 2,99 USD/EUR. Pentru utilizatorii care prefera un plan nerecurent, optiunea de cumparare unica existenta ramane, de asemenea, disponibila la 129,99 USD/EUR.

„Suntem incantati sa ne extindem parteneriatul cu SmartThings pentru a oferi utilizatorilor un control mai mare asupra experientelor lor de divertisment”, a declarat Jasper Vervoort, Business Leader Philips Hue la Signify. „Integrarea aplicatiei Philips Hue Sync TV in ecosistemul SmartThings permite utilizatorilor sa creeze rutine captivante de divertisment pe mai multe dispozitive, imbunatatindu-si experienta de acasa inteligenta ca niciodata.”

Lansare si compatibilitate

In urma liniei 2024 , utilizatorii pot activa fara probleme aceasta functie dupa ce instaleaza aplicatia Philips Hue Sync pe noile lor televizoare. Aceasta integrare permite utilizatorilor sa organizeze rutine de divertisment elaborate cu mai multe dispozitive prin SmartThings , sincronizand iluminarea, purificarea aerului si alte dispozitive inteligente de acasa pentru a-si imbunatati mediul de vizionare la televizor.„Suntem incantati sa continuam colaborarea cu Philips Hue pentru a aduce la viata aceste functii transformatoare”, a declarat Mark Benson , seful SmartThings SUA. „Acest parteneriat subliniaza angajamentul nostru de a oferi solutii fara intreruperi si inovatoare care imbogatesc viata utilizatorilor nostri, facand experientele lor de acasa inteligente mai captivante si placute.

Pe masura ce SmartThings continua sa depaseasca limitele tehnologiei casei inteligente, acest parteneriat marcheaza o piatra de hotar semnificativa in redefinirea modului in care utilizatorii interactioneaza cu sistemele lor de divertisment."