hit.ro  »  IT  »  Software  »  Si daca Windows 9 va sosi ca download gratuit?

Si daca Windows 9 va sosi ca download gratuit?

calendar_month 24 Iun 2014, 11:30
Grupul de hackeri WZOR a anuntat ca update-ul major al Windows-ului, 8.1 Update 2, va fi lansat gratuit pentru cei care au deja 8.1 Update 1. Altfel, Microsoft intentioneaza sa vanda acest update la preturi extrem de avantajoase pentru cei care au o versiune mai veche a sistemului de operare si doresc sa faca update.
De asemenea, WZOR a mai spus ca Microsoft ar putea alege sa ofere gratuit Windows 9 pentru cei care au deja instalat 8.1 Update 2, sau la un pret cu discount substantial. Se pare insa ca inca nu a fost luata o decizie in acest sens. Cu toate acestea, informatiile sosite anterior spun ca Windows 9 ar putea fi oferit ca download gratuit pentru anumite categorii de utilizatori.

WZOR mai spune ca Windows 9 Enterprise ar putea sosi cu posibilitatea de a elimina interfata Metro 2.
Vestile mai putin placute sunt legate de faptul ca Microsoft a intarit securitatea, astfel ca o eventuala "scurgere" a sistemului de operare este aproape imposibila, iar angajatii care vor dori sa foloseasca sistemul acasa vor primi o copie a acestuia pentru a nu mai exista tentatia ca acesta sa fie oferit publicului si pentru ca scurgerile sa fie mult mai usor controlate.
Sursa: BGR 

Sondaj

Care credeti ca a fost cel mai asteptat film din 2023?