hit.ro  »  IT  »  Software  »  SAP Romania: Doar 5% dintre companiile locale folosesc aplicatii mobile de business

SAP Romania: Doar 5% dintre companiile locale folosesc aplicatii mobile de business

calendar_month 28 Mai 2015, 14:35
Doar 5 la suta dintre companiile locale utilizeaza aplicatii mobile de business specifice industriei in care activeaza, comparativ cu nivelul de utilizare de peste 60% inregistrat pe plan international, potrivit unui studiu al companiei de consultanta IDG Research Services, citat de catre SAP Romania.
Potrivit SAP Romania, una dintre problemele cu care se confrunta companiile locale este gradul redus de informare pentru dezvoltarea unei strategii bine definite pe zona de mobilitate la nivelul intregii organizatii.
"Companiile locale au inceput sa implementeze solutii punctuale, pe anumite zone de business, fara a dezvolta insa o strategie unitara pe zona solutiilor de mobilitate la nivelul intregii organizatii. Aceasta situatie este generata in special de gradul redus de informare asupra modului in care aplicatiile mobile au un impact major asupra tuturor liniilor de business din cadrul unei companii", declara Valentin Tomsa, director general SAP Romania.

(Valentin Tomsa, director general SAP Romania)
Studiul a fost prezentat de catre SAP Romania cu ocazia lansarii primului catalog dedicat exclusiv aplicatiilor mobile pentru companii, Mobile Apps Catalog, care este disponibil gratuit. 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?