hit.ro  »  IT  »  Software  »  Samsung: Vrem ca Tizen sa se gaseasca in toate tipurile de device-uri

Samsung: Vrem ca Tizen sa se gaseasca in toate tipurile de device-uri

calendar_month 06 Aug 2013, 11:30
Dupa ce luna trecuta au aparut o serie de speculatii referitoare la intentia Samsung si Intel de a abandona sistemul de operare Tizen, inca nelansat, si dupa infirmarea acestor zvonuri, iata ca aflam noi informatii despre intentiile de dezvoltare pentru urmasul BadaOS.
CEO-ul Samsung spune raspicat ca Tizen se va afla pe o gama foarte variata de gadgeturi si ca planurile companiei sunt extrem de ambitioase.
J.K. Shin, CEO-ul Samsung a declarat, intr-un interviu acordat CNET Korea, ca Tizen nu este doar un simplu proiect al Samsung si in niciun caz nu este o tratat ca un plan de rezerva in raport cu Android.

Tizen, despre care stiam pana acum ca isi va face loc pe o parte dintre smartphone-uri companiei, va fi gasit si in tehnologiile din industria auto si chiar in anumite device-uri dedicate sistemului bancar.
Cand vom vedea primele masini cu sisteme computerizate bazate pe Tizen? Cel mai devreme prin 2015 sau 2016. Cert este ca Samsung si Intel investesc deja in dezvoltarea sistemului de operare iar un argument este chiar demararea unei competitii de dezvoltare de aplicatii anuntata recent. Va reamintim ca Samsung si Intel pun in joc nu mai putin de 4 milioane de dolari intr-un concurs de programare care vizeaza dezvoltarea unor aplicatii pentru sistemul de operare mobil. Concursul se va incheia in noiembrie. Detalii AICI

Sursa: CNET 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?