hit.ro  »  IT  »  Software  »  Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

calendar_month 27 Mar 2024, 12:10


Samsung Electronics imbunatateste experienta utilizatorilor pe o gama larga de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizarii One UI 6.1*. Incepand cu 28 martie, utilizatorii de Galaxy S23 Series, S23 FE, Z Flip5, Z Fold5, Tab S9 (5G) si Tab S9 (Wi-Fi) vor avea acces la noi modalitati de comunicare, creativitate si productivitate cu Galaxy AI.

Odata cu aceasta actualizare, Samsung marcheaza un pas semnificativ in democratizarea AI-ului pe telefoanele mobile, oferind o gama mai larga de functionalitati care aduc plus valoare experientei utilizatorilor Galaxy de pretutindeni.

Atunci cand calatoresti in Paris si doresti sa intrebi localnicii despre un restaurant autentic, poti sa folosesti functia Interpreter pentru a depasi barierele lingvistice si pentru a purta conversatii traduse in timp real. Apoi, poti folosi Live Translate** pentru a rezerva cu usurinta o masa la restaurant prin telefon datorita traducerii apelului in timp real.

Pe masura ce te indrepti catre restaurant, cu ajutorul Circle to Search cu Google afli despre cladirile care iti ies in cale. Capteaza frumusetea orasului cu camera foto si foloseste functia Generative Edit*** pentru a a obtine cea mai buna fotografie. In timp ce astepti sa mancarea la restaurant, notezi lucrurile frumoase pe care le-ai vazut in oras in Samsung Notes si utilizezi Note Assist**** pentru a-ti organiza jurnalul denumit „Excursie la Paris”. Acesta este doar un exemplu care iti arata ca puterea AI-ului este cu adevarat nelimitata. 

Note: 

*Samsung nu face nicio promisiune, asigurare sau garantie in ceea ce priveste acuratetea, completitudinea sau fiabilitatea rezultatelor furnizate de caracteristicile AI. Logarea in contul Samsung poate fi necesara pentru a utiliza anumite functii AI Samsung.

**Live Translate necesita o conexiune la retea si autentificarea in contul Samsung. Live Translate este disponibil doar in aplicatia preinstalata Samsung Phone. Apelurile trebuie efectuate folosind apelantul nativ Samsung. Anumite limbi ar putea necesita descarcarea unui pachet lingvistic. Disponibilitatea serviciului poate varia in functie de limba. Precizia rezultatelor nu este garantata.

***Generative Edit necesita o conexiune la retea si autentificarea in contul Samsung. Editarea cu Generative Edit duce la redimensionarea unei fotografii pana la 12MP. Un identificator vizibil este suprapus pe imaginea rezultata la salvare pentru a indica faptul ca imaginea este generata de AI. Precizia si fiabilitatea rezultatului generat nu sunt garantate.

****Pentru textul in Samsung Notes (intre 200 si 4000 de caractere), este necesara autentificarea in contul Samsung si o conexiune la internet.

Sursa: Samsung Romania

 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?