Samsung accelereaza adoptarea Connected Living prin integrarea tehnologiei SmartThings in dispozitivele Samsung
7/7864
calendar_month 05 Ian 2022, 14:34
Samsung continua sa modeleze viitorul IoT prin introducerea unor produse inovatoare cu functii SmartThings Hub incorporate

Samsung SmartThings, principala tehnologie care permite o viata conectata si conduce spre un viitor IoT, a dezvaluit astazi detalii suplimentare despre integrarea software-ului SmartThings Hub in anumite produse selectate Samsung 2022, de la televizoarele si monitoarele inteligente, pana la frigiderele Family Hub de la Samsung. Dezvaluita la CES 2022, incorporarea software-ului SmartThings Hub permite conectivitate si control fara intreruperi, pozitionand produsele Samsung in centrul de comanda al casei moderne. Oferind noi posibilitati pentru un stil de viata conectat, consumatorii isi pot transforma cu usurinta casa intr-una inteligenta.
Utilizatorii sunt mai dispusi ca oricand sa imbratiseze experiente conectate in propriile case, ceea ce duce la o crestere exploziva a acestei tehnologii. Potrivit „2021 Connectivity and Mobile Trends Survey”1 emis de Deloitte, gospodariile din SUA detin in medie 25 de dispozitive conectate, iar consumatorii acorda din ce in ce mai multa prioritate usurintei in utilizare, interoperabilitatii si pretului atunci cand iau o decizie de cumparare.
„Istoric vorbind, consumatorii s-au bazat pe hub-uri dedicate pentru a-si conecta fiecare dispozitiv. Prin integrarea tehnologiei SmartThings Hub in anumite produse Samsung, eliminam o bariera de intrare si eficientizam intregul proces pentru a le permite consumatorilor sa-si creeze casa conectata a viselor lor”, a spus Mark Benson, Head of Product and Engineering la Samsung SmartThings.
Cu miliarde de dispozitive deja compatibile cu ecosistemul bogat in parteneriate al SmartThings si impreuna cu sprijinul viitor pentru standardul revolutionar de interoperabilitate pentru casele inteligente, Matter, SmartThings reprezinta centrul de creare al unei experiente unificate de casa conectata.
Integrarea SmartThings Hub le permite utilizatorilor sa profite la maximum de dispozitivele lor Samsung utilizand diverse protocoale de comunicare pentru o casa inteligenta. Pe langa Matter, software-ul incorporat va suporta conexiunea prin Wi-Fi sau Ethernet, ceea ce va permite comunicarea intre o gama larga de dispozitive inteligente. Conectivitatea suplimentara la dispozitivele Zigbee va fi posibila si printr-un accesoriu USB optional.
„Misiunea SmartThings a fost intotdeauna aceea de a crea experiente care pot imbunatati viata oamenilor. Pentru a aduce aceasta misiune la viata, ne-am concentrat asupra imbunatatirii tehnologiei SmartThings – acesta este urmatorul pas in viziunea Samsung, acela de a transforma toate casele in unele conectate. Prin amploarea portofoliului Samsung si prin intermediul platformei deschise, versatile si flexibile oferita de SmartThings, suntem pusi in pozitia de a raspunde cererii tot mai mari de dispozitive conectate pentru casa, inca de la inceputul pandemiei”, a declarat Jaeyeon Jung, Vice President at Samsung Electronics and Head of SmartThings.
Functiile SmartThings Hub vor fi disponibile pe anumite produse Samsung pe parcursul anului 2022. Pentru mai multe informatii despre SmartThings, vizitati https://www.smartthings.com/.