S-a lansat Coop Wallet, aplicatia prin care investesti in prima cooperativa din Romania digitalizata via blockchain
3/35090
calendar_month 17 Iul 2023, 14:49

The Coop Network, prima cooperativa din Romania digitalizata cu ajutorul tehnologiei blockchain, anunta lansarea aplicatiei Coop Wallet, prin care poti investi in afaceri locale. Este cea mai noua aplicatie de investitii din Romania, prin care poti obtine dividende de cooperativa si venit pasiv din investitii cu randament garantat.

Aplicatia Coop Wallet reuneste toate informatiile de care un posibil investitor are nevoie, de la date despre proiectele cooperativei, la runde exclusive de investitii, grafice si detalii despre cum te poti implica activ. Coop Wallet simplifica procesul de investitie in proiectele aflate sub umbrela The Coop Network – prima cooperativa din Romania digitalizata cu ajutorul tehnologiei blockchain. 

Cu ajutorul acestei aplicatii, investitiile in afacerile locale inscrise in cooperativa sunt simple, sigure si 100% transparente. 

“Relatia dintre membri si cooperativa se face prin intermediul acestei aplicatii. Este practic o poarta de acces catre business-urile cuprinse in cooperativa The Coop Network. Aplicatia Coop Wallet permite oricui sa investeasca, indiferent de experienta anterioara sau de buget. Investitia pe care o poti face prin intermediul aplicatiei are semnificatie inclusiv in economia locala, toate business-urile din cooperativa fiind dezvoltate in Romania, cu focus pe sustenabilitate si eficienta. 

Oportunitatile de investitie vor fi lansate gradual in aplicatie. La acest moment avem doua runde deschise. Vor fi incarcate si urmatoarele. Prin investitia facuta in cel putin unul dintre proiecte, membrii au randament garantat, cuprins intre 10-15% anual. Aplicatia simplifica intreaga procedura, fiind gandita ca o platforma accesibila si sigura pentru toti cei care vor sa isi creasca veniturile anuale. Dincolo de dimensiunea investitionala, presupune si o comunitate de antreprenori, oameni care vor sa schimbe la fata mediul de business si sa creeze toate premisele pentru economia viitorului in Romania. “, a declarat Florin Timbuc, Chief Technology Officer in cadrul The Coop Network.

Cu ajutorul Coop Wallet, investitorul are acces 100% la evolutia proiectelor, la date, fara a exista riscul de a se incheia subit sau de a se pierde bani. Totul se realizeaza intr-un mediul controlat legislativ, prin legea cooperativei si cu ajutorul smart contracts.

Aplicatia Coop Wallet poate fi descarcata din Google Play si Apple Store. Detalii despre cum functioneaza pot fi consultate si aici: https://coopwallet.finance/ 

Cooperativa The Coop Network reuneste sase business-uri dezvoltate in Romania:
    • companie de robotica si automatizare – IQ Robotech;  
    • o ferma de cannabis medicinal, cultivat pentru productia si vanzarea uleiului CBD, in scopuri medicinale pentru oameni si animale; 
    • o ferma ecologica de ovine;  
    • exploatarea unui izvor de apa pura din zona Muntilor Apuseni, filtrata natural, si comercializarea acestei ape imbuteliate in tara si in strainatate; 
    • productia si vanzarea de sere modulare inteligente; 
    • inchirierea de drone utilitare si aplicatii pentru misiuni de salvare, inspectie si recunoastere in teren sau stingerea incendiilor.

La acest moment, in aplicatia Coop Wallet sunt deschise runde de investitii pentru doua dintre proiectele companiei de robotica si automatizare IQ Robotech.  Ambele sunt deja contractate de clienti ai IQ Robotech si au termene de plata calculate pentru ca investitorii sa primeasca banii cu dobanda dupa un an de zile.  Inovatia pe care cooperativa The Coop Network o aduce in spatiul blockchain este faptul ca leaga direct cardurile digitale  (NFTs) de apartenenta legala ca membru la o cooperativa traditionala. Cu ajutorul smart contracts, investitia in business-urile cooperativei devine mai usor de facut. 

In cadrul cooperativei, tehnologia blockchain este folosita ca o baza de date descentralizata, in care se inregistreaza actiunile membrilor, in mod securizat, transparent si ireversibil. Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?