Romanii de la Kubeark lanseaza astazi o noua versiune a platformei
8/8594
calendar_month 04 Mai 2023, 12:10   visibility 23573


Platforma de operatiuni software de pionierat se pregateste sa transforme managementul multi-cloud al intreprinderii si sa maximizeze rentabilitatea investitiei tehnologice in peisajul cloud.

Kubeark, o platforma de ultima generatie specializata in managementul operatiunilor software, isi dezvaluie cea mai recenta versiune a platformei care valorifica potentialul de transformare al sky computing pentru a permite intreprinderilor sa inoveze si sa scaleze cu o usurinta fara precedent, indiferent de mediu tehnologic.

In zilele noastre, intreprinderile se confrunta cu obstacole semnificative in eficientizarea operatiunilor si in mentinerea unei supravegheri stricte a resurselor lor in multi-cloud. Cu 85% dintre companii care utilizeaza pana la cinci platforme cloud, conform Deloitte, sky computing permite compatibilitatea si interoperabilitatea intre diverse cloud-uri si infrastructuri. Platforma Kubeark abordeaza aceasta tendinta, sporind transformarea digitala prin trei domenii principale de servicii:

• Rationalizarea ciclurilor de viata a software-ului in mai multe infrastructuri, accelerarea strategiilor de introducere pe piata si transformarea software-ului mostenit in solutii SaaS eficiente.

• Asigurarea intretinerii si guvernarii software fara intreruperi pentru operatiuni eficiente si sigure.

• Ofera avantaje financiare substantiale prin optimizarea utilizarii resurselor si gestionarea costurilor, sporind in acelasi timp vizibilitatea si profitabilitatea pe platformele cloud.

„Sky computing transforma utilizarea multi-premises, multi-cloud si hibrid-cloud. Imaginati-va ca puteti accesa cu usurinta cele mai bune resurse din orice cloud, oricand. Kubeark transforma acest lucru in realitate, oferind companiilor in orice etapa a calatoriei lor de inovare in cloud. Platforma permite companiilor sa valorifice intregul potential al stivei lor de tehnologie prin simplitate si un singur punct de contact in procesul de management al operatiunilor software”, a declarat Bogdan Nedelcov, CEO si co-fondator la Kubeark.

In plus, cu aceasta lansare, Kubeark se integreaza perfect cu principalele piete cloud din lume, permitand automatizarea end-to-end pentru listarea si tranzactiile pe piata. Acest lucru permite organizatiilor sa deblocheze rapid noi oportunitati de lansare pe piata si sa valorifice fluxurile de venituri neexploatate din cloud.

„Platforma inovatoare Kubeark, combinata cu parteneriatul nostru strategic, este pregatita sa revolutioneze transformarea digitala si extinderea tehnologiei pentru intreprinderi. Suntem incantati sa colaboram cu Kubeark, pe masura ce acestea continua sa deschida noi in domenii care vor face cu siguranta diferenta pentru inovatie si transformare digitala in cadrul companiilor, mai ales in vremuri ca acestea”, a mentionat Alex Cernatescu, CEO, Co-fondator si Global Head of Strategy la Stefanini Infinit - parte a Stefanini Group.

„Platforma Kubeark a imbunatatit semnificativ investitiile noastre in tehnologie, transformand modul in care ne gestionam aplicatiile si infrastructura. Suntem incantati sa facem parte din aceasta calatorie si abia asteptam sa vedem impactul suplimentar pe care il va avea aceasta platforma pe piata”, a adaugat George Bara, co-fondator si sef de dezvoltare a afacerilor la Zetta Cloud.