hit.ro  »  IT  »  Software  »  Panasonic Connect anunta noua versiune software KAIROS 1.6 si noi produse optionale

Panasonic Connect anunta noua versiune software KAIROS 1.6 si noi produse optionale

calendar_month 31 Ian 2024, 16:55


Pana la 48 de intrari si iesiri cu placi suplimentare de intrare/iesire SDI si optiuni software cu capabilitati avansate de backup

Panasonic a anuntat astazi lansarea unei noi placi optionale AT-KC20M1 SDI I/O si versiunea software 1.6 pentru platforma KAIROS IT/IP.

Adaugarea placii I/O SDI creste numarul de intrari/iesiri SDI la maximum 48 de conectori *1*2 . 

Actualizarea software-ului permite functii precum gestionarea drepturilor utilizatorului, inregistrarea in flux si corectia imbunatatita a culorilor. 

In plus, un nou software optional, Kairos Core Manager AT-SFCM10, va fi disponibil in al patrulea trimestru al exercitiului financiar 2023.

Pe langa sursele IP, KAIROS poate acum introduce si scoate un numar mare de imagini prin SDI fara a fi nevoie de un convertor extern, permitand o productie video mai flexibila in functie de aplicatia si mediul de operare al clientului. 

Placa SDI I/O AT-KC20M1 este compatibila cu mainframe-ul Kairos Core 200/2000 (AT-KC200/2000/2000S1) si necesita versiunea software 1.6.

Exista 12 conectori SDI micro-BNC (8 intrari si 4 iesiri) pe placa si pana la 4 pot fi instalati in panoul din spate al sistemului principal *2*3 .

Actualizarea software-ului la versiunea 1.6, permite o functie de corectie a culorii cu parametri noi care il face mai usor de utilizat. 

Noua functie de gestionare a utilizatorilor protejeaza setarile de configurare si previne erorile de productie prin setarea intervalului de acces pentru anumiti utilizatori KAIROS.

Alte caracteristici includ un player de clipuri incorporat care accepta inregistrarea, salvarea si redarea intrarii/iesirii SRT/RTP/RTMP si a intrarii RTSP. 

Avand avantajul de a fi bazata pe software, platforma KAIROS IT/IP va continua sa ofere clientilor mai multa flexibilitate si fiabilitate pe masura ce sistemul evolueaza.

Software-ul optional Kairos Core Manager AT-SFCM10, programat pentru lansare in al patrulea trimestru al exercitiului financiar 2023, va suporta backup-ul fisierelor de productie, sincronizarea clipurilor si a altor medii si relocarea datelor intre mai multe unitati Kairos Core. 

Software-ul va fi gratuit pentru utilizare cu doua sau mai putine unitati Kairos Core *4 . Daca un Kairos Core esueaza, acesta poate fi inlocuit cu usurinta cu un alt Kairos Core ca rezerva.

Pe langa redundanta retelei, care este deja acceptata, backup-ul Kairos Core poate fi asigurat si, facand productia video cu KAIROS si mai sigura.

Prin intermediul platformei KAIROS IT/IP, Panasonic Connect ofera productie video nelimitata tuturor clientilor implicati in productia si distributia video, in special celor din industria de radiodifuziune, sport si evenimente.

*1: Compatibil numai cu sistemele centrale Kairos Core 200/2000 (AT-KC200T/2000T/2000TS1).

*2: Când este instalat numărul maxim de plăci.

*3: Până la două plăci AT-KC2000TS1.

*4: gratuit când este utilizat cu 2 sau mai puține nuclee Kairos. Este necesară o cheie de opțiune software atunci când este utilizată cu 3 sau mai multe nuclee Kairos

*5: Până la 16 intrări și 8 ieșiri în 4K.

sursa originala comunicat si foto: news.panasonic.com 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?