hit.ro  »  IT  »  Software  »  Omni Info - aplicatie 4-in-1 utila si ieftina pentru iPhone (video)

Omni Info - aplicatie 4-in-1 utila si ieftina pentru iPhone (video)

calendar_month 20 Mai 2015, 08:00
De aceasta data nu va prezentam o aplicatie gratuita, ci una care costa, dar despre care credem ca merita achizitionata de catre utilizatorii de iDevice-uri care pun accent pe productivitate. Se numeste Omni Info si incorporeaza patru module diferite si foarte bine venite pentru multi utilizatori, inclusiv pentru cei business, in special pentru cei din vanzari.

Aplicatia a fost dezvoltata de catre Razvan Soneriu care a gandit-o ca un pachet unitar de functionalitati pe care multi dintre voi le vor gasi utile.
Omni Info ofera:

  • Un modul dedicat cursului valutar, implicit cu variatia zilnica a cursului;

  • Identificarea unei firme dupa codul CIF sau dupa nume (cu afisarea de detalii amanuntite despre aceasta - nume, adresa, data inregistrarii, stare firma, platitor TVA);

  • Corespondenta adresa – cod postal - pentru identifica rapida a codului postal aferent unei adrese sau obtinerea adresei cautate prin simpla introducere a codului postal;

  • DEX - ofera definitiile cuvintelor introduse dar si o functie inedita, activarea definitiilor Scriban, principala sursa de definitii a anului 1939.Aplicatia este compatibila cu iPhone si iPod Touch (ultima versiune), necesita iOS 8.0 sau mai nou si costa in 1,99 euro in Apple AppStore. 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?