hit.ro  »  IT  »  Software  »  Nvidia a publicat driverul 304.51 pentru Linux (Download)

Nvidia a publicat driverul 304.51 pentru Linux (Download)

calendar_month 01 Oct 2012, 12:40
Relatia dintre Linus Torsvald (fondatorul Linux) si compania Nvidia incepe sa se detensioneze. Producatorul de placi video anuntat publicarea unui driver pentru utilizatorii de Linux, care adauga suport si elimina o serie de bug-uri pentru seriile GeForce GTX 660, GTX 650, GT 645M, GTX 670MX si GTX 675MX.
Incet darsigur, legatura dintre Linux si Nvidia se imbunatateste vizibil, in ciuda discursului agresiv sustinut de Torsvald la adresa brandului Nvidia, numind-o "cea mai proasta companie cu care a avut de-a face vreodata". Surprinzator, Nvidia a lansat un nou driver care sa sustina sistemul de operare open source, in special prin eliminarea mai multor bug-uri, anunta maximumpc.com.

Astfel, noul "Nvidia 304.51" pentru Linux adauga suport pentru mai multe placi grafice si rezolva probleme mai vechi, precum caderea X serverului pe X.Org xserver 1.12 cand este compilat fara suport pentru DRI2. De asemenea s-a rezolvat si afisarea incorecta a meniului pentru setarile Nvidia.
Lista completa cu imbunatatirile aduse de driverul 304.51 Nvidia este detaliata pe site-ul companiei, unde produsul este deja disponibil pentru achizitionare.
Descarca Nvidia Display Driver pentru Linux
Sursa foto: maximumpc.com 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?