hit.ro  »  IT  »  Software  »  Noul Windows 9, provocarea de a fi cel mai bun sistem de operare Microsoft

Noul Windows 9, provocarea de a fi cel mai bun sistem de operare Microsoft

calendar_month 15 Iul 2014, 10:25
Analistii din lumea calculatoarelor, dar si utilizatorii asteapta cu nerabdare noul sistem de operare Windows 9 care poate insemna un punct de cotitura pentru Microsoft. Astfel, dupa succesul repurtat cu Windows XP si Windows 7, dar si cu esecul versiunii Windows 8, Microsoft isi doreste sa lanseze cel mai bun sistem al sau.
Proiectul Threshold reprezinta noul sistem de operare Windows 9 al celor de la Microsoft si el va fi lansat probabil in mai sau iunie 2015, potrivit Gizmodo.
Acesta trebuie sa inlocuiasca Windows 8, care si-a dorit sa fie un sistem unic atat pentru PC-uri, dar si pentru diferitele dispozitive de pe piata, precum smartphone-uri sau tablete.

Aceasta a fost provocarea pentru care a fost creat Windows 8, dar atunci cand a fost lansat, in anul 2012, reactia utilizatorilor nu a fost una foarte buna.
Upgrade-ul Windows 8.1 a fost o imbunatatire majora pentru crearea de platforme hardware diferite pentru desktop sau tablete, insa acest lucru nu a dus la asimilarea sistemului pe scara larga.
Ce se asteapta de la Windows 9?
Cititi mai multe despre "Noul Windows 9, provocarea de a fi cel mai bun sistem de operare Microsoft" pe Ziare.com 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?