hit.ro  »  IT  »  Software  »  Noul software Logi AI Prompt Builder: Acces AI rapid, fluent, fluid, gratuit

Noul software Logi AI Prompt Builder: Acces AI rapid, fluent, fluid, gratuit

calendar_month 19 Apr 2024, 18:20


Noul instrument transforma tastaturile si mouse-urile Logitech in comenzi rapide pentru fluenta ChatGPT

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) a lansat acum 2 zile un nou instrument gratuit, Logi AI Prompt Builder, o fereastra de software care apare prin aplicatia Logi Options+ la atingerea unui buton, transformand tastatura si mouse-ul Logitech intr-o comanda rapida la puterea nelimitata a AI.

De asemenea, Logitech a a lansat un nou mouse fara fir cu propriul sau buton de promptare AI dedicat: mouse-ul Logitech Signature AI Edition .

„Ca punte intre oameni si experientele lor digitale, Logitech are un rol esential de jucat in evolutia inteligentei artificiale, atat cu noua inovatie, cat si cu portofoliul nostru existent”, a declarat Delphine Donné, director general al afacerii Personal Workspace la Logitech. „Noul Logi AI Prompt Builder este o scurtatura catre fluenta AI pentru oricine are un mouse sau tastatura Logitech compatibil cu software-ul Logi Options+ care doreste sa acceseze cu usurinta potentialul nelimitat al AI. Este doar un exemplu al inovatiei Logitech in jurul numeroaselor oportunitati oferite de inteligenta artificiala. Numai ChatGPT inregistreaza aproximativ 1,6 miliarde de vizite in fiecare luna - o reflectare a capacitatii AI de a imbunatati si accelera productivitatea si creativitatea oamenilor.”

Cum se acceseaza

Logi AI Prompt Builder poate fi accesat de oricine cu o tastatura sau un mouse Logitech acceptat de versiunea in limba engleza a aplicatiei Logi Options+ , inclusiv dispozitivele Logitech MX, Ergo, Signature si Studio Series. In cadrul aplicatiei, puteti identifica o tasta de comanda rapida de pe tastatura sau un buton al mouse-ului care va deschide si inchide instrumentul oricand aveti nevoie.

Ca alternativa, cu noul mouse Logitech Signature AI Edition, aveti un buton de prompt AI dedicat, care serveste ca o comanda rapida la Logi AI Prompt Builder, aducand acces direct la beneficiile sale.

Cum functioneaza

Apare fereastra software-ului Logi AI Prompt Builder, captand automat textul pe care l-ati selectat pentru a lucra si oferind retete predefinite de interogari utilizate in mod obisnuit, cum ar fi Reformulati si Rezumati. De asemenea, va puteti personaliza propriile interogari si puteti defini ce fel de ton, stil, complexitate sau lungime doriti sa fie raspunsul final. Acest lucru va economiseste timp si clicuri, practic fara intreruperi ale fluxului de lucru. Pentru o demonstratie a modului in care functioneaza, vizitati site-ul web Logitech .

Pret si disponibilitate

Incepand de astazi, fereastra software Logi AI Prompt Builder poate fi accesata gratuit de utilizatorii Windows si Mac prin intermediul aplicatiei Logi Options+ .

Mouse-ul Logitech Signature AI Edition va fi disponibil luna aceasta exclusiv pe Logitech.com in Statele Unite si Regatul Unit pentru 49,99 USD si, respectiv, 54,99 GBP.





 

Sondaj

Ce placa video aveti?