hit.ro  »  IT  »  Software  »  Noua actualizare Samsung One UI 3.1 aduce functiile puternice de pe Galaxy S21 pe seriile Galaxy S20, Galaxy Note20 si Galaxy Z

Noua actualizare Samsung One UI 3.1 aduce functiile puternice de pe Galaxy S21 pe seriile Galaxy S20, Galaxy Note20 si Galaxy Z

calendar_month 19 Feb 2021, 10:55


Funcții și capabilități noi ale camerei disponibile acum pentru mai mulți utilizatori Galaxy pe măsură ce Samsung va introduce actualizarea One UI 3.1

Samsung Electronics a anunțat cea mai recentă actualizare One UI 3.1, care va ajunge pe seriile Galaxy S20 (Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20 FE) și Galaxy Note20 (Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra), pe lângă seriile Galaxy Z Fold2 și Galaxy Z Flip. Actualizarea, care a fost lansată pentru prima dată pe seria Galaxy S21, aduce o selecție de noi capabilități pentru surprinderea și editarea de fotografii și videoclipuri, dar și noi funcții inteligente care îmbunătățesc viața de zi cu zi, astfel încât utilizatorii să poată profita și mai mult de dispozitivul lor Galaxy.

„Samsung se angajează ca toate dispozitivele sale să continue să ofere experiențe mobile actualizate pe tot parcursul ciclului lor de viață. Astfel, în urma anunțului pentru cea de-a treia generație de upgrade-uri al sistemului de operare Android introdusă pe o serie de dispozitive Galaxy, ne asigurăm că utilizatorii noștri vor fi echipați cu noi funcții puternice imediat ce acestea vor fi disponibile. Actualizarea noastră One UI 3.1 marchează un pas important în această misiune”, a declarat TM Roh, președinte și șef al diviziei de comunicații mobile, Samsung Electronics.

Fotografii și videoclipuri dinamice surprinse cu noi funcții inteligente ale camerei
Împreună cu One UI 3.1, Galaxy S21 a introdus noi inovații incredibile ale camerei, făcând mai ușoare ca niciodată surprinderea și înregistrarea de fotografii și videoclipuri cu aspect profesional. Acum, proprietarii de Galaxy S20 pot experimenta toate aceste caracteristici cu ajutorul actualizării One UI 3.1.

Acum, cu noua funcție îmbunătățită Single Take1, utilizatorii nu vor putea rata nici un moment important, putând să surprindă în mod simultan o varietate de formate statice și video, cu o simplă atingere.

De asemenea, prin intermediul actualizării One UI 3.1, utilizatorii vor beneficia și de noul instrument de ștergere a obiectelor (Object eraser) neplăcute din fundalul fotografiilor pentru obținerea imaginilor perfecte. Aceștia pot utiliza instrumentul inteligent de editare a fotografiilor pentru a tăia fără efort părți nedorite ale fotografiilor, fără a edita manual și a pierde foarte mult timp. Pentru a face acest lucru, utilizatorii trebuie să atingă pur și simplu zona pe care doresc să o elimine, iar aceasta va fi selectată și ștearsă automat.

One UI 3.1 este echipat cu un autofocus tactil îmbunătățit și un controler de expunere automată2, ceea ce face ca întregul proces de ajustare a focalizării și a luminozității fotografiilor să fie mai ușor ca niciodată, astfel încât utilizatorii să poată surprinde cea mai bună fotografie de fiecare dată. Cu doar o singură glisare la stânga sau la dreapta, oriunde pe ecran, aceștia pot edita acum luminozitatea imaginii înainte de a realiza fotografia dorită.

One UI 3.1 introduce, de asemenea, și noua caracteristică Multi Mic Recording3, care, în modul Pro Video, permite înregistrarea simultană a sunetului atât prin telefon, cât și printr-un dispozitiv conectat prin Bluetooth, precum Galaxy Buds Pro, Buds Live și Buds+. Cu alte cuvinte, indiferent dacă utilizatorii doresc să realizeze un vlog sau să înregistreze două sunete în mod simultan, de pildă sunetul vocii lor și, separat de acesta, pe cel al unui instrument pentru o înregistrare audio mai profesională, cu funcția de înregistrare Multi Mic aceștia vor avea suportul tehnologic necesar pentru a crea videoclipuri care arată și sună incredibil.Toate fotografiile și momentele preferate sunt stocate în Galeria4 actualizată, care acum grupează și aranjează videoclipurile și fotografiile într-un flux curat prin care utilizatorii pot naviga cu ușurință.

Funcții noi inteligente care îmbunătățesc viața de zi cu zi

Noul mod Eye Comfort Shield5 introdus odată cu One UI 3.1, este disponibil în Setări și are rolul de a regla automat lumina albastră în funcție de ora din zi. Utilizarea tonurilor mai calde furnizate de Eye Comfort Shield ajută utilizatorii să adoarmă mai ușor noaptea, putând seta dispozitivul în așa fel încât acesta să regleze automat culorile ecranului pe tot parcursul zilei sau să-și personalizeze singuri programul în funcție de nevoile lor.

Confidențialitatea utilizatorilor noștri este importantă, iar acum One UI 3.1 facilitează siguranța și controlul conținutului partajat într-o formă îmbunătățită și eficientă. Astfel, utilizatorii pot elimina metadatele care dezvăluie locația fotografiilor înainte de a le distribui sau pot utiliza funcția Partajare privată6 pentru a controla cine are acces la conținutul trimis și cât timp va fi disponibil acesta.

Cu noua actualizare One UI 3.1, experiența ecosistemului Galaxy este lipsită de probleme. Pe lângă interfața impresionantă care face comutarea între telefon și tabletă extrem de eficientă, funcția Auto Switch de pe Galaxy Buds Pro, Buds Live și Buds+7 permite comutarea rapidă a sunetului între dispozitivele Galaxy. Dacă utilizatorii doresc să urmărească videoclipuri pe telefon, să asculte melodia sau podcastul preferat, aceștia se vor putea bucura de un sunet mult mai realist și mai captivant conectând telefonul compatibil la Galaxy Buds Pro datorită funcției 360 Audio.

Pentru mai multe informații despre One UI, vă rugăm să vizitați www.samsung.com/one-ui. 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?