Noua actualizare One UI 6.1 aduce Galaxy AI pe mai multe dispozitive Galaxy
3/36193
calendar_month 22 Feb 2024, 09:45


Samsung accelereaza extinderea globala a AI-ului mobil, oferind utilizatorilor posibilitatea de a experimenta Galaxy AI si pe modelele anterioare.

Samsung Electronics Co., Ltd. anunta astazi disponibilitatea functiilor Galaxy AI1 pe mai multe dispozitive Galaxy printr-o noua actualizare One UI 6.1 care isi propune sa democratizeze accesul la inteligenta artificiala mobila. Actualizarea va fi disponibila pe seriile Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 si Tab S9, urmand a fi implementata incepand cu sfarsitul lunii martie. In concordanta cu seria Galaxy S24 recent lansata, aceasta actualizare ridica standardul experientei utilizatorilor in ceea ce priveste inteligenta artificiala mobila printr-o abordare hibrida care combina AI-ul pe dispozitiv si cel bazat pe cloud.

„Scopul nostru cu Galaxy AI nu este doar sa deschidem calea catre o noua era a AI disponibil pe telefoane, ci si sa facem AI-ul accesibil. Acesta este doar inceputul pentru Galaxy AI, intrucat ne propunem sa aducem experienta la peste 100 de milioane de utilizatori Galaxy pana in 2024; vom contina sa inovam si sa exploatam posibilitatile nelimitate ale inteligentei artificiale mobile”, declara TM Roh, seful diviziei Mobile eXperience Business din cadrul Samsung Electronics.

Comunicare fara bariere

Un numar si mai mare de utilizatori Galaxy vor beneficia acum de caracteristicile Galaxy AI care imbunatatesc comunicarea, disponibile pe modelele suportate de AI. Acestea includ posibilitatea de a ajusta tonul mesajelor si de a traduce mesajele in 13 limbi diferite folosind functia Chat Assist2. Utilizatorii Galaxy pot experimenta puterea interactiunilor in timp real prin intermediul Live Translate3, care ofera traduceri vocale si textuale pentru convorbirile telefonice. Cu Interpreter, utilizatorii se pot angaja in conversatii spontane cu localnicii in timpul calatoriilor, deoarece functia de ecran impartit genereaza traduceri textuale pentru conversatiile in timp real.Productivitate fara precedent

Integrarea extinsa a Galaxy AI in intregul ecosistem Galaxy permite o experienta de utilizare excelenta cand vine vorba de sarcinile zilnice pe modelele suportate de AI. Functiile de cautare sunt imbunatatite prin Circle to Search4 creata in colaborare cu Google, care genereaza rezultate intuitive de cautare printr-un gest rapid si circular. Functionalitatile de organizare, precum Note Assist5, permit utilizatorilor sa creeze formate, sa genereze rezumate si sa traduca notele, in timp ce Browsing Assist6 ajuta oamenii sa ramana la curent cu stirile, primind rezumate pentru acestea. Transcript Assist poate, de asemenea, sa transcrie inregistrarile intalnirilor si sa genereze rezumate si traduceri in mod facil.Creativitate de neoprit 

Cu Galaxy AI, Samsung isi propune sa stimuleze creativitatea utilizatorilor intr-un mod inovator. Ultima actualizare Galaxy ofera o serie de instrumente AI care incurajeaza libertatea creativa chiar si dupa realizarea unei fotografii. Prin intermediul functiei Generative Edit7, smartphone-urile care suporta AI pot redimensiona, repozitiona sau alinia obiectele din fotografii pentru a obtine rezultate remarcabile. De asemenea, utilizatorii pot imbunatati cu usurinta orice fotografie cu ajutorul functiei Edit Suggestion8. Acum nu mai este nevoie ca utilizatorii sa faca mai multe filmari, deoarece Instant Slow-mo se poate genera cadre suplimentare pentru videoclipurile cu miscari incetinite pentru a surprinde momente pline de actiune.Creativitatea si personalizarea nu se opresc aici. Acum, personalizarea dispozitivelor Galaxy este si mai simpla prin intermediul wallpaperelor generate de AI, care permit dispozitivelor cu AI sa puna in valoare creativitatea utilizatorilor.