Mystic Navy Tab S7 si Tab S7+ ofera o noua actualizare software One UI 3
7/7504
calendar_month 16 Feb 2021, 13:01
Samsung anunță o nouă culoare pentru Galaxy Tab S7 și Tab S7+, extinzând sistemul Galaxy iar Mystic Navy Tab S7 și Tab S7+ oferă, de asemenea, o nouă actualizare software One UI 3 pentru o experiență mai simplificată a ecosistemului Galaxy.

Samsung Electronics Co., Ltd. a dezvăluit noile Galaxy Tab S7 și Tab S7+ în culoarea Mystic Navy, care completează portofoliul Samsung de dispozitive premium în culori uimitoare care permit utilizatorilor să se exprime în moduri cât mai creative. Cu cea mai recentă actualizare de software One UI 3 și o rată de reîmprospătare de 120Hz, excelentă pentru productivitate, Galaxy Tab S7 și S7+ sunt dotate cu cele mai bune specificații care oferă o experiență Galaxy completă.
„Galaxy Tab S7 și Tab S7+ în culoarea Mystic Navy oferă utilizatorilor capacitatea de a-și exprima personalitatea prin intermediul device-urilor lor. Combinând această posibilitate cu specificațiile premium de pe Tab S7 și Tab S7+ pe care utilizatorii le cunosc deja, putem spune că aceștia au parte de creativitate și productivitate fără limite. Noua culoare Mystic Navy arată angajamentul pe care și l-a luat Samsung de a oferi device-uri premium, care le oferă posibilitatea oamenilor de a arăta cine sunt ei cu adevărat”, declară Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung România & Bulgaria.
Productivitatea de care aveți nevoie
Noua actualizare software One UI 3 a fost anunțată în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked 2021, anunț care înseamnă că utilizatorii pot face mai mult cu tabletele lor și pot avea parte de experiențe conectate cu noua serie Galaxy S21 și Galaxy Buds Pro. Acum puteți să faceți switch între device-uri cu mult mai multă ușurință ca în trecut – între Galaxy Tab S7 sau S7+ Mystic Navy și Galaxy S21 – puteți să copiați text sau imagini de pe un device direct pe tableta Tab S7/S7+ Mystic Navy. Actualizarea software-ului One UI vă permite, de asemenea, să extindeți cu ușurință spațiul disponibil pe ecran, astfel încât să puteți conecta Galaxy Tab S7 sau S7+ cu un PC.
Noi modalități de a vă exprima creativitatea
Să vă exprimați creativitatea cu ajutorul lui Galaxy S7 și S7+ este foarte ușor, întrucât acum mai mult ca oricând avem nevoie de timp pentru a investi în hobby-uri și pasiuni. Galaxy Tab S7 și S7+ vin cu rată de reîmprospătare de 120Hz, un display TFT LTPS de 11” pe Tab S7 și un ecran Super AMOLED Tab S7+, de 12,4”, astfel încât să vă puteți puteți juca la calitate înaltă, chiar și în streaming. Indiferent că vreți să vă jucați, să desenați sau să dați scroll pe social media, Tab S7 și S7+ sunt device-urile de care aveți nevoie.
Un ecosistem puternic
Galaxy Tab S7 și S7+ sunt acum disponibile în 4 culori, pe care le puteți combina cu oricare alt produs Galaxy. De exemplu, Auto Switch vă permite să vă bucurați de conținut cu Galaxy Buds Pro pe mai multe device-uri, având posibilitatea să faceți switch de pe Tab S7 pe smartphone foarte ușor. Datorită ecosistemului Galaxy, aveți parte de experiențe complete, întrucât aceste produse au fost create pentru a funcționa împreună, astfel încât utilizatorii să poate fi creativi, dar și productivi.
Disponibilitate
Samsung Galaxy Tab S7 și Tab S7+ vor fi disponibile începând cu 19 februarie 2021.
Pentru mai multe informații despre Galaxy Tab S7 și S7+, accesați: https://www.samsung.com/ro/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s7-plus-12-4-inch-mystic-silver-128gb-5g-sm-t976bzsaeue.