hit.ro  »  IT  »  Software  »  mSpy, aplicatie de spionaj pentru iPhone si Android

mSpy, aplicatie de spionaj pentru iPhone si Android

calendar_month 29 Nov 2013, 13:00
Aplicatia mSpy pentru gadgeturi iOS si Android ridica mai multe probleme etice, deoarece permite spionarea oricarui gadget pe care este instalata. Promovata pentru parinti si angajatori, aplicatia pare totusi sa aiba un scop mai sinistru.
Noua aplicatie mSpy poate monitoriza apelurile, SMS-urile, email-urile, locatia si poate chiar oferi informatii despre modul in care este folosita tastatura virtuala. Pe site-ul oficial, dezvoltatorul sustine ca utilizatorul gadgetului trebuie informat cu privire la instalarea aplicatiei, dar in acelasi timp lauda faptul ca aplicatia este imposibil de detectat.

Aplicatia mSpy poate fi utilizata de angajatori pentru a monitoriza activitatea angajatilor dupa ce i-au informat cu privire la supraveghere sau pentru parintii care ofera gadgeturi copiilor mici.
Faptul ca este imposibil de detectat si invizibila pentru utilizator demonstreaza ca aplicatia poate fi folosita si in scopuri mai putin onorabile. mSpy este disponibila pentru iPhone si iPad doar pe gadgeturile cu jailbreak, iar pe Android necesita rootarea smartphone-ului sau tabletei pentru a avea acces complet la toate aplicatiile de mesagerie online, de la Skype la Facebook.
Aplicatia de spionaj este disponibila doar pentru clientii dispusi sa plateasca un abonament lunar, al carui pret incepe de la 40 dolari.
Sursa: The Next Web 

Sondaj

Ce placa video aveti?