hit.ro  »  IT  »  Software  »  Microsoft va rezolva vulnerabilitatea Flash din IE 10 printr-un patch

Microsoft va rezolva vulnerabilitatea Flash din IE 10 printr-un patch

calendar_month 12 Sep 2012, 13:45
Microsoft se grabeste sa rezvolve vulnerabilitatea Adobe Flash din Internet Explorer 10, ce poate fi exploatata de hackeri. Initial, compania a anuntat ca patch-ul va sosi odata cu lansarea publica a Windows 8, dar apoi a decis sa se grabeasca.
Integrarea Flash in Internet Explorer 10 pune Microsoft in aceeasi pozitie ca si Apple cu browserul Safari: chiar daca Adobe rezolva rapid problema, utilizatorii trebuie sa astepte integrarea noului cod in browser printr-un update separat, scrie TheVerge.

Planul initial viza eliminarea vulnerabilitatii abia la sfarsitul lunii octombrie, odata cu lansarea oficiala Windows 8, insa oficialii Microsoft au confirmat ca noul patch va sosi "in curand", pentru a nu expune testerii si dezvoltatorii de aplicatii unor atacuri informatice.
Patch-urile de securitate lansate de Adobe pentru Flash in 14 august si 21 august au fost imediat disponibile in Internet Explorer 9, lucru ce pare sa indice ca Microsoft va fi prompt cu update-urile si pentru Internet Explorer 10 odata cu lansarea Windows 8. 

Sondaj

Ce placa video aveti?