hit.ro  »  IT  »  Software  »  Microsoft lucreaza deja la Windows Phone 8.5

Microsoft lucreaza deja la Windows Phone 8.5

calendar_month 10 Mar 2014, 09:00
Luna aprilie va aduce pentru posesorii de smartphones cu sistem de operare Windows Phone un update mult asteptat: Windows Phone 8.1. Iar cum lansarea actualizarii se apropie, apar deja primele detalii referitoare la urmatoarea versiune a sistemului de operare al celor din Redmond, Windows Phone 8.5, care va aduce mult mai multe schimbari decat WP 8.1, inclusiv pe parte grafica.

Despre noutatile pe care le va propune Windows Phone 8.1 am scris in cateva randuri. Update-ul va aduce un nou sistem de notificari in ecranul de start al device-urilor care ruleaza OS-ul mobil al Microsoft, va include suport pentru device-uri dual SIM si posibilitatea de a grupa in foldere aplicatiile plasate in ecranul principal. Puteti citi mai multe detalii legate de noutatile Windows Phone 8.1 AICI.
Ce aflam insa, despre Windows Phone 8.5? In primul rand, potrivit WMPoweruser, Microsoft ar putea schimba in mod radical look-ul ecranului de start al sistemului de operare. Din pacate, nu avem detalii referitoare la aceste schimbari. Cei de la GSMArena spun ca alte modificari se refera la posibilitatea ca dezvoltatorii de aplicatii sa poata scurta timpul de actualizare pentru informatiile afisate de Live tiles.
Mai multe informatii vom primi in aprilie, in cadrul conferintei dezvoltatorilor Microsoft - BUILD.
Sursa: WMPoweruser