Logitech prezinta primul MX Combo cu un nou software ce imbunatateste ritmul de lucru si productivitatea
3/34932
calendar_month 31 Mai 2023, 11:35
Logitech introduce primul combo Master Series ce include tastatura MX Keys S, varianta imbunatatita a MX Keys si mouse-ul premiat MX Master 3S

Logitech lanseaza MX Key s S Combo, MX Keys S si MX Anywhere 3S, versiunile actualizate ale seriei Master Premium, conceputa pentru utilizatorii avansati, cum ar fi dezvoltatorii de software si profesionistii din domenii creative. Impreuna cu functiile Smart Actions disponibile in Logi Options+, noile produse MX Keys S Combo, tastatura MX Keys S si mouse-ul MX Anywhere 3S ajuta utilizatorii sa intre in acel ritm de lucru in care productivitatea si eficienta ating cote maxime.

,,Obiectivul utilizatorilor MX este sa aiba un ritm de lucru in care sa se poata concentra total in procesul lor creativ, gasind acel echilibru intre provocarile task-urilor zilnice si capacitatile lor individuale”, a declarat Anatoliy Polyanker, director general pe categoria MX la Logitech. „Noile noastre produse Master Series prevazute cu functiile Smart Actions in Options+ sunt concepute pentru cei care au nevoie de precizie, viteza si confort in munca lor zilnica, pentru a fi mai performanti.’’ 

Smart Actions

Functiile Smart Actions te ajuta sa renunti la actiunile repetitive prin automatizarea task-urilor multiple printr-o singura apasare de tasta. Smart Actions includ si functii customizate predefinite pentru a putea automatiza sarcinile de lucru obisnuite si a castiga timp.MX Keys S ComboMX Keys S Combo include noua tastatura MX Keys S, mouse-ul MX Master 3S si MX Palm Rest. Acest combo este dedicat profesionistilor care isi doresc precizie si viteza pentru un ritm de lucru mai rapid cu rezultate maxime.  

MX Keys S este prevazuta cu iluminare inteligenta si taste personalizabile, in timp ce mouse-ul MX Master 3S beneficiaza de click-uri silentioase, scroll rapid si precis, dar si senzorul de 8K DPI care poate actiona pe toate suprafetele, inclusiv pe sticla.

MX Keys S

Tastatura iluminata MX Keys S Advanced Wireless ofera o experienta superioara de tastare cu taste concepute special pentru varful degetelor, pentru o tastare rapida, fluida si cu o precizie perfecta. Echipata cu iluminare inteligenta care detecteaza proximitatea mainilor si care se ajusteaza automat in functie de starea de iluminare a incaperii, poate fi acum personalizat in aplicatia Logi Options+. 

Disponibil in culori precum Graphite si Pale Gray, MX Keys S are un design imbunatatit cu trei taste noi pentru a spori productivitatea, cum ar fi talk to text, dezactivare/activare microfon si emoji.

MX Anywhere 3S

Experimentati viteza, precizia si scroll-ul silentios MagSpeed ​​cu cel mai avansat mouse compact wireless Logitech, ideal pentru utilizatorii avansati care cauta performanta, portabilitate si confort in orice mediu de lucru. MX Anywhere 3S este prevazut cu tehnologia Quiet Click care il face mai silentios decat predecesorul sau. In plus, dispune de un senzor optic de 8.000 DPI care poate fi folosit pe aproape orice suprafata, inclusiv pe sticla.

Sustenabilitate

Toate produsele Logitech sunt concepute pentru a avea un impact minim asupra mediului inconjurator si pentru a reduce amprenta de carbon. Astfel, partile din plastic ale MX Keys S, MX Keys S Combo includ plastic reciclat post-consum (PCR) pentru a oferi o a doua viata plasticului la sfarsitul utilizarii electronicelor de larg consum – minimum 11% pentru MX Keys S, minimum 22% pentru Mx Master 3S (ca parte din MX Keys S Combo) si minimum 61% pentru MX Anywhere 3S. In plus, carcasa din aluminiu a MX Keys S este realizata din low carbon aluminium si produs cu ajutorul energiei regenerabile in locul combustibilului fosil pentru o amprenta de carbon minima. Ambalajul de hartie provine din paduri certificate FSC™ si din alte surse controlate. Alegand acest produs, sustineti gestionarea responsabila a padurilor din lume. Toate produsele Logitech sunt certificate neutre din punct de vedere al amprentei de carbon si folosesc energie regenerabila acolo unde este posibil in timpul productiei.Pret si disponibilitate

MX Keys S, MX Keys S Combo si MX Anywhere 3S vor fi disponibile la nivel global incepand din iunie 2023 pe logitech.com si pe partenerii locali. Pretul de vanzare recomandat pentru MX Keys S este de 599.90 RON, MX Keys S Combo este de 1099.90 RON, iar MX Anywhere 3S este de 499.90 RON. Aplicatia Logi Options+ este disponibila pentru descarcare gratuita pe logi.com/optionsplus.