Logitech a anuntat lansarea Room Booking, software-ul cu functii avansate de rezervare a salilor de conferinta
3/36737
calendar_month 21 Mai 2024, 11:45


Astazi, Logitech a anuntat lansarea Room Booking, un instrument software performant pentru acces la distanta, rezervare de sali de conferinta, informatii despre utilizare si automatizari pentru a simplifica gestionarea spatiului si a dispozitivelor prin Logitech Sync.

Despre Logitech Room Booking - solutiile avansate introduse de Logitech Sync Select for Rooms

Logitech lanseaza astazi noi solutii avansate pentru acces la distanta, rezervare de spatii pentru video conferinta, informatii despre utilizare si automatizari pentru a simplifica gestionarea salilor si dispozitivelor prin Logitech Sync. Aceste solutii ajuta echipele de IT sa se asigure ca spatiile potrivite de intalnire sunt disponibile si functioneaza in orice moment, dand in acelasi timp competente profesionistilor IT sa gestioneze acele spatii de la distanta si in siguranta.Logitech Room Booking, parte a portofoliului de gestionare a spatiului de lucru Logitech, este o solutie usor de utilizat care ii ajuta pe angajati sa gaseasca si sa rezerve sali de conferinta rapid si usor. Construit in Sync si conceput pentru a se potrivi perfect cu Tap Scheduler, simplifica gestionarea salilor si ofera analize valoroase privind utilizarea acestora - totul intr-un ecosistem unitar. Cu acest software, angajatii pot rezerva spatii de intalnire direct prin aplicatia de calendar folosita, cum ar fi Google Workspace si Office 365 sau direct pe Logitech Tap Scheduler. 

Gestionarea si interactionarea cu Tap Scheduler se realizeaza direct din Sync prin Sync Remote UI Access. Room Booking este disponibil prin planul de servicii Essential for Rooms, care include: Device Management, Space Management si Coverage & Support.

Functiile automate se adapteaza situatiilor aparute de exemplu daca o sala rezervata nu este inregistrata intr-un interval de timp stabilit, este eliberata automat si disponibila altora. Pentru intalniri urgente, utilizatorii pot identifica salile disponibile prin luminile LED de pe Tap Scheduler.

Mii de companii folosesc Logitech Sync pentru a gestiona de la distanta spatiile si dispozitivele. Acum, gestionarea de la distanta face un mare pas inainte prin Remote UI Access with Sync. La fel cum un membru al echipei IT poate prelua controlul virtual asupra computerului desktop pentru suport direct, Remote UI Access permite IT-ului sa „vada” in interiorul salii de conferinte pentru a gestiona camerele de conferinta, controlerele tactile si chiar panoul de programare. Standardele stricte de confidentialitate si securitate ale Logitech asigura ca Sync nu capteaza si nu stocheaza niciun sunet, video sau imagine dintr-o sala de sedinte in niciun moment.