hit.ro  »  IT  »  Software  »  Kaspersky Phound!, aplicatie free pentru recuperarea telefonului pierdut

Kaspersky Phound!, aplicatie free pentru recuperarea telefonului pierdut

calendar_month 20 Mar 2015, 10:51
Kaspersky Lab lanseaza o noua aplicatie gratuita pentru Android, denumita Phound!, care permite utilizatorilor sa-si protejeze dispozitivele mobile si datele personale.
Phound! permite utilizatorilor sa isi recupereze rapid dispozitivele pierdute si sa protejeze informatiile stocate pe acestea.
Phound! ofera utilizatorilor posibilitatea de a controla dispozitivele si datele stocate de la distanta, prin intermediul portalului My Kaspersky. In caz de pierdere sau furt, utilizatorul poate bloca dispozitivul pentru a preveni accesul neautorizat, avand si posibilitatea de a accesa GPS-ul, retelele GSM sau Wi-Fi pentru a-l localiza. Astfel, utilizatorii pot face si poze cu camera frontala sau trimite mesaje pe ecranul dispozitivului, potrivit unui comunicat de presa.

Daca dispozitivul se afla acasa sau la birou, utilizatorul il poate localiza prin intermediul functionalitatii Alarm - dispozitivul face un zgomot puternic pana cand utilizatorul introduce un cod secret. In plus, utilizatorul poate folosi Phound! pentru a sterge toate datele personale stocate pe dispozitiv si pe cardul SD de la distanta, inclusiv contacte, mesaje, fotografii, avand totodata posibilitatea de a-l reseta in caz de nevoie.
Kaspersky Phound! este acum disponibil in 8 limbi pe Google Play.
Conform unui studiu Kaspersky Lab, 4% dintre utilizatorii europeni si-au pierdut smartphone-ul sau tableta din neatentie sau in urma furtului. In acelasi timp, 36% dintre utilizatorii europeni au afirmat ca dispozitivele personale stocheaza date confidentiale. 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?