hit.ro  »  IT  »  Software  »  iOS 7.0.5 rezolva doar cateva probleme locale

iOS 7.0.5 rezolva doar cateva probleme locale

calendar_month 31 Ian 2014, 12:30
Cel mai nou update iOS 7 a fost anuntat ca fiind destinat modelelor de iPhone 5S si iPhone 5C produse in China, dar si-a facut aparitia si in mai multe tari europene. Nu este clar ce noutati include update-ul iOS 7.0.5, dar cel mai probabil este vorba doar de bug-uri minore, care rezolva unele probleme in anumite retele.
Chiar daca update-ul este marcat ca fiind pentru China, mai multi utilizatori din Marea Britanie, Germania si Croatia au primit acces la noul software creat de Apple. Noul iOS 7.0.5 soseste la peste doua luni de la versiunea 7.0.4, iar urmatoarea varianta, iOS 7.1, este asteptata in curand la nivel global.

Deocamdata nu este clar daca update-ul la iOS 7.0.5 poate crea probleme utilizatorilor care au operat un jailbreak pe iPhone, deci nu este recomandat celor care au modificat software-ul instalat de Apple pe iPhone 5S si iPhone 5C.
Ce noutati va include iOS 7.1, asteptat in luna martie...

Ultimele vesti despre lansarea iOS 7.1 au fost oferite in luna decembrie 2013, cand lansarea update-ului era planificata pentru luna martie. Cele 4 versiuni beta de pana acum indica mai multe modificari de design pentru interfata gadgeturilor Apple, de la aplicatia de telefonie pana la cea de muzica.
Mai mult, noul sistem de operare va aduce si noi functii pentru iOS in the Car, inclusiv cateva schimbari pentru aplicatia Maps.

Surse: GSMArena, GottaBeMobile 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?