Intel deblocheaza experiente ultra-rapide de la PC la PC cu Thunderbolt Share
3/36706
calendar_month 17 Mai 2024, 17:00


Utilizatorii au acum o modalitate usoara, rapida si eficienta de a face mai mult cu doua computere, partajand in siguranta fisiere, ecrane, tastatura, mouse si stocare la viteza tehnologiei Thunderbolt. 

Recent, Intel a anuntat Thunderbolt™ Share , o noua solutie software care permite experiente de la PC la PC care schimba fundamental modul in care utilizatorii interactioneaza cu doua PC-uri. Thunderbolt Share este oferit cu anumite PC-uri si accesorii cu porturi Thunderbolt 4 sau Thunderbolt 5, permitand partajarea ecranului receptiva si transferurile rapide de fisiere de la PC la PC pentru fluxuri de lucru mai flexibile si mai productive.  

„Suntem incantati sa continuam sa conducem industria in solutii de conectivitate cu tehnologia Thunderbolt. Thunderbolt Share satisface aspiratia noastra de a aduce solutii inovatoare pe piata si de a oferi noi experiente pentru ca utilizatorii sa profite la maximum de computerele lor. Acum utilizatorii pot accesa fara probleme un PC de pe altul la vitezele tehnologiei Thunderbolt. Schimba cu adevarat modul in care utilizatorii pot fi mai productivi si mai eficienti.”
– Jason Ziller, vicepresedinte Intel si director general al Diviziei de conectivitate pentru clienti

De ce conteaza: Thunderbolt Share, bazat pe capacitatea unica de retea Thunderbolt, permite utilizatorilor sa interactioneze cu doua PC-uri simplu si eficient - o solutie care aduce beneficii utilizatorilor mai multor PC-uri.

Creatorii si jucatorii se vor bucura de o productivitate imbunatatita cu fluxuri de lucru multi-PC si o colaborare usoara intre colegi si vor putea impartasi perifericele preferate. Consumatorii si profesionistii in afaceri se vor bucura de o ergonomie mai buna cu monitoare partajate si vor putea maximiza spatiile de lucru folosind mai multe PC-uri. Tehnologia Thunderbolt are latimea de banda si o latenta scazuta pentru a oferi aceste capabilitati cu calitatea si experienta pe care o cer utilizatorii.

Ce ofera Thunderbolt Share: compatibil cu computerele Thunderbolt 4 sau Thunderbolt 5 care ruleaza sistemul de operare Windows®, Thunderbolt Share utilizeaza latimea de banda mare si latenta scazuta a tehnologiei Thunderbolt pentru a oferi:

Partajare fluida necomprimata a ecranului cu control ultra-responsiv al mouse-ului si tastaturii intre computere – oferind o experienta vizuala perfecta.

Transferuri rapide de fisiere intre doua computere prin simpla glisare si plasare, sincronizare a folderelor si migrare usoara a fisierelor de la un computer vechi la un computer nou.

Colaborare usoara intre utilizatori care partajeaza fisiere mari.

Suport printr-o conexiune directa intre PC-uri sau printr-un accesoriu Thunderbolt cu mai multe porturi, cum ar fi un dock sau un monitor Thunderbolt.

Conexiune privata si sigura care nu afecteaza performanta retelei Wi-Fi, Ethernet sau cloud.

Despre Thunderbolt: Tehnologia Thunderbolt este recunoscuta la nivel global drept una dintre cele mai bune solutii de conectivitate cu fir pentru computere si accesorii. Tehnologia Thunderbolt a devenit rapid o caracteristica omniprezenta pe piata PC-urilor, gasita astazi in sute de milioane de computere si accesorii, inclusiv toate laptopurile Intel® Evo™ Edition si laptopurile Intel® vPro®.

Cu Thunderbolt Share, utilizatorii de PC-uri pot extinde si mai mult experientele de conectivitate pe care produsele certificate Thunderbolt sunt concepute sa le ofere.Ce urmeaza: Thunderbolt Share va fi oferit pe anumite PC-uri si accesorii incepand din a doua jumatate a anului 2024. Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?