hit.ro  »  IT  »  Software  »  HP atrage clienti noi cu... Windows 7

HP atrage clienti noi cu... Windows 7

calendar_month 22 Ian 2014, 13:45
Cea mai noua strategie de marketing HP include vanzarea de PC-uri cu ajutorul Windows 7. Producatorul american propune PC-uri la un pret mai mic cu Windows 7, sistem de operare revenit "la cererea publicului".
Nemultumirea multor clienti cu privire la interfata Windows 8, alaturi de pretul cu 150 de dolari mai mic al PC-urilor cu sistemul de operare mai vechi ar putea duce la cresterea vanzarilor HP, cel putin pe termen scurt.

Compania a facut un pas cu adevarat indraznet in promovarea agresiva a Windows 7 in magazinul sau online. Windows 8 mai poate fi gasit pe site doar la optiunile suplimentare contra-cost si nu mai este folosit in niciun fel ca bila alba pentru desktop-uri. Chiar si noul PC HP cu Android este mai vizibil pe site-ul companiei decat sistemele cu Windows 8.
Microsoft a oprit vanzarea directa a Windows 7, dar daca sistemul de operare continua sa aduca profituri mari la vanzarea de PC-uri ar putea fi disponibil chiar pana la lansarea Windows 9. Decizia HP de a promova in primul rand Windows 7 ca sistem de operare primar este similara cu reactia producatorilor la Windows Vista, urmata de promovarea PC-urilor cu sistemul de operare precedent, Windows XP.
Sursa: The Verge 

Sondaj

Folositi internetul pentru: