HONOR lanseaza MagicOS 8.0 pentru seria HONOR Magic V2
3/36786
calendar_month 27 Mai 2024, 11:00


Noul sistem de operare bazat pe Android 14 utilizeaza inteligenta artificiala pentru a oferi o interfata de utilizator optimizata, o eficienta superioara a bateriei si un nivel ridicat de confidentialitate pentru utilizatori.

Brandul global de tehnologie HONOR a anuntat ca noul MagicOS 8.0 este disponibil pentru seria HONOR Magic V2. Incepand de acum, utilizatorii dispozitivelor HONOR Magic V2 si Magic V2 RSR Porsche Design pot face actualizarea din meniul „Setari”. Bazat pe Android 14, MagicOS 8.0 introduce o interfata de utilizator bazata pe intentie (IUI), alimentata de inteligenta artificiala, si include functii avansate, cum ar fi „Magic Portal”. Actualizarea aduce numeroase imbunatatiri in ceea ce priveste interfata de utilizator, performanta, confidentialitatea si eficienta bateriei, oferind utilizatorilor o productivitate sporita si un confort imbunatatit datorita integrarii AI pe dispozitiv. 

Functii inteligente bazate pe AI care asigura o comoditate si eficienta sporita

HONOR MagicOS 8.0, disponibil pe seria HONOR Magic V2, este alimentat de inteligenta artificiala la nivel de platforma pentru a imbunatati capacitatea dispozitivului de a intelege intentiile utilizatorului si de a oferi o experienta de utilizare mai intuitiva. Debutand pe MagicOS 8.0, Magic Portal utilizeaza capacitatea smartphone-ului de a intelege contextul pentru a simplifica interactiunile utilizatorilor prin recomandarea inteligenta a comenzilor rapide bazate pe intentie. Aceasta functie permite utilizatorilor sa schimbe si sa acceseze fara probleme serviciile intre aplicatii si dispozitive printr-o simpla glisare. Selectand si tragand elemente de continut in partea laterala a ecranului, utilizatorii pot interactiona cu o selectie inteligenta de aplicatii, adaptate pe baza cunostintelor dispozitivului despre utilizator. Magic Portal suporta peste 100 de aplicatii populare din domenii diverse precum calatorii, business, mesagerie, divertisment, cumparaturi si socializare, fiind compatibil cu aplicatii precum LINE, WhatsApp, aplicatiile Google, Instagram, Facebook, YouTube si eBay.   

Pentru a spori confortul utilizatorilor, MagicOS 8.0 de pe smartphone-urile din seria HONOR Magic V2 ofera capabilitati avansate de asistent personal la nivel de platforma. Functia inteligenta de scanare analizeaza continutul aplicatiilor, extragand informatii esentiale despre evenimente, intalniri, note si alte interactiuni. Toate aceste informatii sunt apoi comprimate intr-o functie numita "Ziua mea", care ofera o imagine de ansamblu clara si organizata a programului zilnic. 

Optiuni de personalizare orientate catre utilizator pentru o experienta optimizata 

Pentru a oferi cele mai bune experiente de utilizare din categoria sa, HONOR a perfectionat designul MagicOS 8.0, punand accent pe factorii umani. Animatiile de pornire, iesire si comutare a aplicatiilor din noul sistem de operare se simt mult mai naturale si mai subtile, completand capacitatea de reactie imbunatatita a interfetei pentru a oferi o experienta generala mai fluida. 

Cu MagicOS 8.0, seria HONOR Magic V2 introduce Magic Capsule, o functie care permite utilizatorilor sa extinda notificarile banner pe ecranul exterior si interior pentru a accesa informatii suplimentare legate de notificari. Astfel, experienta utilizatorului este imbunatatita prin oferirea de acces rapid si convenabil la informatiile relevante, fara a naviga prin multiple aplicatii de sistem. In plus, noul mod Ultra Power Saving introduce un comutator care permite utilizatorilor sa scada consumul de baterie cu usurinta, prelungind considerabil durata de viata a acesteia.  Cu MagicOS 8.0, utilizatorii HONOR Magic V2 pot crea comenzi rapide personalizate prin apasarea si mentinerea apasata a aplicatiilor dorite. De asemenea, acestia pot gestiona si ajusta dimensiunile si pozitiile folderelor de pe ecran, intre care pot comuta fara probleme prin glisarea in sus si in jos. In plus, MagicOS 8.0 aduce personalizarea la un alt nivel, inclusiv la functiile camerei foto. Utilizatorii pot ajusta parametrii modurilor camerei si pot accesa rapid modurile cele mai folosite, pentru a face experienta de fotografiere mai simpla si mai placuta.

Confidentialitate si securitate garantate de inteligenta artificiala la nivel de platforma  

Seria HONOR Magic V2 asigura ca datele cu caracter personal sunt procesate in siguranta pe dispozitivul utilizatorului. Inovand in mod constant pentru a proteja confidentialitatea utilizatorilor, MagicOS 8.0 de pe seria HONOR Magic V2 introduce functia „Blur Private Info”. Aceasta functie noua, accesibila in meniul „Share”, permite utilizatorilor sa redacteze cu usurinta informatiile sensibile, cum ar fi numele, parolele si numerele de contact, astfel incat acestea sa nu fie capturate in imagini.