hit.ro  »  IT  »  Software  »  Google lanseaza Android 5.0 - Jelly Bean in cateva luni (oare?)

Google lanseaza Android 5.0 - Jelly Bean in cateva luni (oare?)

calendar_month 16 Feb 2012, 16:27
Android 5.0 Jelly Bean este pregatit de Google pentru o lansare pana cel tarziu in luna iunie 2012, potrivit unor producatori taiwanezi de componente pentru tablete.
Deocamdata, sursa informatiilor nu poate fi considerata de incredere, mai ales ca unul dintre zvonuri este incercarea Google de a convinge producatorii sa accepte lansarea unor tablete cu Windows 8 si Android 5.0, scrie DigiTimes.
Daca zvonurile se adeveresc, multi utilizatori nu vor apuca sa vada cum arata Android 4.0, disponibil doar pe cateva device-uri.

Potrivit surselor din Taiwan, Google a fost dezamagit de primirea de care a avut parte Android 4.0 Ice Cream Sandwich, iar urmatoarea versiune a sistemului de operare si-ar putea face aparitia pana in luna iunie si ar intra si pe piata laptop-urilor.
"Deoarece vanzarile dispozitivelor cu Android 4 nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor", mai spune sursa citata, Android Jelly Bean ar putea avea parte de o primire mai rece din partea producatorilor de tablete si netbook-uri. 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?