hit.ro  »  IT  »  Software  »  Google a lansat o noua versiune a Android Market

Google a lansat o noua versiune a Android Market

calendar_month 14 Iul 2011, 18:05
Google a lansat o noua versiune a Android Market, magazinul digital care le pune la dispozitie utilizatorilor de telefoane Android peste 100 000 de aplicatii si jocuri, informeaza TG Daily.
“Veti fi incantati sa descoperiti ca am revizuit Android Market pentru a-l face mai rapid, mai usor si mai distractiv de descoperit aplicatii, filme si carti. Am creat mai mult spatiu pentru a afisa cel mai interesant content al saptamanii pe home page. Am adaugat mai multe top chart-uri, cu itemi mai noi si mai relevanti si am facilitat trecerea prin aceste chart-uri in timp ce navighezi pe magazine,” a explicat Google intr-o postare oficiala pe blog.
Imbunatatirea magazinul de aplicatii Android vine in contextul in care utilizatorii si-au aratat nemultumirea cu privirea la versiunile anterioare. In ciuda faptului ca este lider pe segmentul cautarii online, Google a creat initial o interfata greoaie pentru magazinul de aplicatii.
In plus, Android Market are o concurenta acerba din partea magazinul de aplicatii Amazon dedicat platformei Android, care a reusit sa convinga multi publisher sa lanseze aplicatii exclusiv pentru portofoliul Amazon

Prin urmare, Google are mult de recuperate pentru a ramane relevant pe propria platforma mobila. Ramane de vazut daca redesenarea magazinul va reusi sa atraga userii. 

Sondaj

Folositi internetul pentru: