hit.ro  »  IT  »  Software  »  Glue Engine: cum sa creezi propriul joc pe calculator fara cunostinte de programare (video)

Glue Engine: cum sa creezi propriul joc pe calculator fara cunostinte de programare (video)

calendar_month 13 Iul 2015, 11:00
Compania romaneasca de jocuri pe calculator MadSkin Studios a lansat un program care iti permite sa creezi propriul joc, fara sa ai cunostinte de programare, iar acum proiectul a primit prima runda de finantare de la un investitor privat din tara noastra.
Programul se numeste Glue Engine si este un motor grafic menit sa faca "dezvoltarea jocurilor mult mai accesibila utilizatorilor care nu au mai creat jocuri", potrivit unui comunicat al companiei remis Ziare.com.

Proiectul, care a luat nastere in decembrie 2013, va capata amploare acum ca a primit o finantare in valoare de 25.000 de euro.
Glue Engine a fost dezvoltat la finalul lui 2013 de Alexandru Matei, care are o experienta de zece ani in software si programare, iar peste sase luni s-a alaturat ambitiosului proiect si Catalin Biga, organizator de competitii de gaming si producator TV.
"Investitia primita ne ajuta sa acceleram dezvoltarea produsului si sa atingem succesul mai repede. Misiunea noastra este sa facem dezvoltarea jocurilor mult mai accesibila utilizatorilor care nu au mai creat jocuri.
Cititi in continuare despre "Vrei sa creezi propriul joc pe calculator? Inovatia unor programatori romani te ajuta", pe ZIARE.COM 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?