hit.ro  »  IT  »  Software  »  Fashion Days a lansat aplicatia pentru iPad si pregateste una si pentru Android

Fashion Days a lansat aplicatia pentru iPad si pregateste una si pentru Android

calendar_month 04 Sep 2014, 19:49
Fashion Days a lansat aplicatia de cumparaturi pentru iPad, care vine în completarea celei pentru iPhone, lansata anul trecut. Prin intermediul noii aplicatii, mai mult de 200.000 de produse de la peste 500 de branduri sunt acum usor de accesat si de pe iPad.
Aplicatia pentru iPad faciliteaza cumparaturile online venind in intampinarea cumparatorilor cu un stil de viata activ. Aceasta are avantajul de a valorifica ecranul mare de pana la 9,7 inch al tabletelor Apple. Cu ajutorul fotografiilor de inalta calitate care surprind unghiuri diferite si cele mai mici detalii ale produselor, utilizatorii se bucura de o imagine clara asupra produselor.

Elaborata pentru a semana cu website-ul, aplicatia integreaza un cont personal cu setari, adrese de livrare, comenzi realizate si posibilitatea de abonare la newsletter-ul Fashion Days. Mai mult, dispune de un meniu intuitiv impartit in doua categorii - femei si barbati, personalizat in limba romana.
Aplicatia poate trimite notificari push-up pentru campaniile noi.
Direct din meniul aplicatiei, utilizatorii pot comanda produse in patru pasi simpli si au la dispozitie inclusiv plata securizata cu cardul. Aplicatia poate fi descarcata gratuit din App Store.

"Aplicatia pentru iPad a fost creata in house de catre o echipa din Departamentul de Mobile Development Fashion Days, formata din 8 specialisti in dezvoltarea si testarea aplicatiilor pentru dispozitivele care ruleaza sistemul de operare iOS si Android. (...) In prezent, echipa lucreaza la cea optimizata pentru sistemul de operare Android care va fi lansata in aceasta toamna" afirma Camelia Ganga, Brand Manager Fashion Days. 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?