hit.ro  »  IT  »  Software  »  Facebook lanseaza in sfarsit aplicatia pentru iPad

Facebook lanseaza in sfarsit aplicatia pentru iPad

calendar_month 11 Oct 2011, 10:35
Reteaua de socializare Facebook a anuntat lansarea aplicatiei proprii pentru tabletele iPad. Facebook, care promite o "experienta completa" in utilizarea aplicatiei a intrat acum "in randul lumii" alaturi de Twitter, Flipboard si Gowalla, care au de multa vreme aplicatii de dicate pentru iPad, potrivit CNET
Lansarea aplicatiei Facebook pentru iPad a fost vehiculata la conferinta anuala a retelei de socializare, F8, care a avut loc luna trecuta. Printre facilitatile aplicatiei pentru tableta Apple, reprezentantii Facebook amintesc posibilitatea de a vizualiza imagini de dimensiuni mari, cautarea de grupuri, jocuri, liste si aplicatii.

Potrivit Facebook, mai multe detalii vor fi prezentate in curand pe blogul oficial al retelei de socializare. In acest moment, nu mai putin de 350 milioane de utilizatori de Facebook (dintre cei 800 de milioane) se autentifica in conturi folosind dispozitive mobile.
Cu alte cuvinte, era vremea ca si posesorii celei mai apreciate tablete PC sa detina o aplicatie proprietara pentru Faceboob. 

Sondaj

Folositi internetul pentru: