hit.ro  »  IT  »  Software  »  Doua noi aplicatii educative pentru prescolari: "Numeste si Potriveste" si "Scrie-mi Numele ABC"

Doua noi aplicatii educative pentru prescolari: "Numeste si Potriveste" si "Scrie-mi Numele ABC"

calendar_month 15 Apr 2014, 12:15
Am scris recent depre cateva aplicatii educationale disponibile pe platforma Android, iar astazi revenim cu alte doua exemple de jocuri dedicate celor mici si care ii pot ajuta sa isi insuseasca primele notiuni de Romana sau chiar sa inceapa sa scrie primele cuvinte.
Vorbim astazi despre jocurile educative "Numeste si Potriveste" si "Scrie-mi Numele ABC", aplicatii oferite gratuit in Google Play Store si disponibile atat in romana cat si in engleza.
"Numeste si Potriveste"
"Numeste si Potriveste" este un joc de memorie in care se urmareste potrivirea a doua carduri identice, dar si asocierea imaginii unui animal sau a unui obiect cu un cuvant scris.

"Jocul vine cu 12 nivele de dificultate si cu 2 moduri de joc. Plansele contin de la 4 la 24 de carduri. Se poate juca la un nivel de dificultate constant sau in modul progresiv, in care se incepe de la plansa cu cele mai putine carduri iar la finalizarea acesteia se trece la plansa urmatoare ce contine mai multe perechi".
Aplicatia este recomandata prescolarilor.
Descarcati "Numeste si Potriveste" (Inainte de a decide instalarea, verficati permisiunile solicitate de aplicatii)
"Scrie-mi Numele ABC"
"Scrie-mi Numele ABC" este util pentru invatarea scrierii primelor cuvinte de catre cei mici, intr-un mod distractiv.

Copilul va recunoaste initial subiectul din imagine, iar in functie de asta va selecta literele alaturate pentru a forma cuvantul care descrie ceea ce apare pe ecran.
Aplicatia ofera peste o suta de cuvinte si doua modalitati de joc.
Descarcati "Scrie-mi Numele ABC" (Inainte de a decide instalarea, verficati permisiunile solicitate de aplicatii) 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?