hit.ro  »  IT  »  Software  »  CyanogenMod Installer a fost eliminat din Google Play

CyanogenMod Installer a fost eliminat din Google Play

calendar_month 29 Nov 2013, 11:30
Aplicatia care usureaza instalarea CyanogenMod a fost eliminata din Google Play, la cererea magazinului de aplicatii. Motivul nu este clar, dar dezvoltatorii au retras CyanogenMod Installer voluntar dupa ce au fost anuntati de administratorii Google Play ca, in caz contrar, aplicatia va fi eliminata de catre ei.
In total, CyanogenMod Installer nu a rezistat nici macar 3 saptamani in magazinul de aplicatii Google Play. Explicatia magazinului de aplicatii pentru cererea de retragere a installer-ului a inclus si argumentul ca prin instalarea CyanogenMod garantia unor gadgeturi este anulata.

Un alt motiv pentru care CyanogenMod Installer ar fi incalcat regulamentele Google Play tine de faptul ca aplicatia face schimbari in software-ului gadgetului care nu mai sunt reversibile prin aplicatie.
Echipa CyanogenMod nu este insa prea afectata de decizia Google. Cu peste 8 milioane de utilizatori la nivel mondial, CyanogenMod este cea mai populara distributie de Android si se pregateste si sa intre direct pe piata hardware cu propriul smartphone.
Sursa: The Verge 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?