hit.ro  »  IT  »  Software  »  Cum sa transformi Youtube in player de muzica

Cum sa transformi Youtube in player de muzica

calendar_month 06 Dec 2011, 11:41
Se spune ca lucrurile simple sunt si cele mai bune. Iar cand vrei doar sa asculti muzica online, Youtube se dovedeste a fi un pic greoi din cauza multitudinii de rezultate afisate la o cautare de artist sau de melodie. Dar Youtube poate fi simplificat intr-un mod facil cu ajutorul Tubalr.

Site-ul, scrie The Next Web, ruleaza doar continutul audio de pe Youtube.
Site-ul Tubalr este extrem de util celor carora nu le place modul in care Youtube sugereaza rezultatele cautarilor, dar si celor care prefera sa primeasca pe PC-ul lor continutul audio si sunt mai putin interesati de videoclipuri.
Tubalr se foloseste extrem de usor. Tot ce trebuie sa faceti este sa scrieti in casuta de search numele artistului sau al melodiei pe care le si sa optati intre butonul Only si Similar. Daca dati click pe "Only", site-ul afiseaza doar continutul relevant pentru artistul cautat.
Daca optati pentru varianta "Similar" atunci cand cautati continut pe Tubalr, site-ul va sugera rezultate multiple dar care au legatura directa cu keywword-ul introdus.
Si inca ceva: interfata Tubalr este, probabil, una dintre cele mai simple de pe internet. Asa ca, daca va plac site-urile care nu arata ca pomul de Craciun, ati nimerit unde trebuie.