hit.ro  »  IT  »  Software  »  Cum sa faci Firefox-ul sa arate ca Internet Explorerul Microsoft

Cum sa faci Firefox-ul sa arate ca Internet Explorerul Microsoft

calendar_month 24 Nov 2011, 14:57
Sa presupunem ca nu-ti poti convinge parintii sa renunte la utilizarea Internet Explorer 6 (de exemplu) si sa adopte mai "modernul" Firefox. Potrivit LifeHacker, exista o serie de trucuri pe care le poti face pentru transforma, estetic, Firefox-ul in Internet Explorer. Iata ce trebuie sa faceti.

In primul rand, veti instala Firefox pe calculatorul respectiv. Apoi aveti grija sa fie setat ca navigator principal al sistemului, iar apoi treceti la "fapte" mai "grave".
Urmeaza modificarea iconului de pe Desktop. Asta se poate face usor din setarile Windows-ului. In loc de numele Mozilla Firefox, puteti scrie Internet Explorer. Am uitat sa spunem ca imediat dupa instalarea Firefox este extrem de important sa importati semnele de carte din Internet Explorer.
Urmeaza partea mai delicata, adica schimbarea look-ului Firefox. Pentru ca alti utilizatori sa nu-si dea seama de schimbarile facute de voi, va trebui sa instalati o tema dedicata. Ar trebui sa folositi una dintre temele BlueSky sau Neofox.