hit.ro  »  IT  »  Software  »  Confirmat: Windows 10, free si pentru userii ce au versiuni piratate de Windows 7 si 8

Confirmat: Windows 10, free si pentru userii ce au versiuni piratate de Windows 7 si 8

calendar_month 18 Mar 2015, 21:35
Trebuie sa recunoastem ca am evitat sa publicam aceasta stire pana cand am avut macar o singura confirmare a informatiilor. Cum o confirmare a venit, via ZDNet, putem spune ca Microsoft va oferi gratuit update-ul la Windows 10 tuturor utilizatorilor de Windows 7 si Windows 8 / 8.1, inclusiv celor care ruleaza pe PC-uri versiuni piratate ale sistemului de operare.
De precizat este ca utilizatorii de sisteme de operare piratate Windows 7 si 8 din toata lumea vor obtine noul Windows 10, nu doar cei din China, asa cum lasa sa se inteleaga, intr-un inteviu acordat Reuters in cursul zilei de azi, Terry Meyerson, Vicepresedintele Executiv Diviziei de Sisteme de Operare a Microsoft.
Un purtator de cuvant al Microsoft a confirmat, pentru ZDNet, ca upgrade-ul la Windows 10 de la Windows 7 si 8.1 piratate se va aplica pentru toate pietele, nu doar pentru China.
Pe de alta parte, este extrem de posibil ca "licenta" de Windows 10 pentru PC-urile pe care s-a facut upgrade de la Windows 7 si 8 piratate sa fie limitata la primul an de utilizare a noului sistem de operare. Cu alte cuvinte, dupa un an de zile dupa ce au facut trecerea de la un OS piratat la Windows 10, fara costuri, utilizatorii respectivi ar putea fi nevoiti sa cumpere, totusi, o licenta (probabil cu discount).
Va reamintim ca Microsoft a anuntat, prin vocea lui Terry Meyerson, ca noul sistem de operare, Windows 10, va deveni disponibil pentru utilizatori incepand din aceasta vara.

Vom reveni cu detalii pe aceasta tema pe masura ce noi informatii vor fi disponibile. 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?