hit.ro  »  IT  »  Software  »  Chrome 32 rezolva problema zgomotelor nedorite in browser

Chrome 32 rezolva problema zgomotelor nedorite in browser

calendar_month 15 Ian 2014, 11:46
Noua versiune de Google Chrome aduce cateva noutati importante. Chrome 32 include un indicator care arata utilizatorului care dintre filele deschise are sunete, fie de la reclame, fie de la clipuri video cu autoplay.
Deschiderea unor file multiple duce adesea la zgomote nedorite, iar noul Google Chrome 32 indica exact care fila include continutul audio. Indicatorul este prezent sub forma unui difuzor stilizat, chiar pe fila, langa butonul de inchidere. Browserul include si alti indicatori noi, care se pot dovedi la fel de utili.

Filele vor indica direct langa titlu si daca utilizeaza webcam-ul sau daca sunt trimise catre un dongle Chromecast. Indicatoarele din Chrome 32 sunt insotite si de alte modificari in interfata browserului ca aplicatie "Metro" in Windows 8. Acestea aduc un design imbunatatit si managerierea mai multor file in acelasi timp.
O alta functie importanta a noului Google Chrome 32 este o unealta speciala de control a permisiunilor pentru conturile de utilizator. Utila in special parintilor, aplicatia ofera optiuni mai bune de restrictionare a accesarii site-urilor cu continut pentru adulti sau crearea manuala a unei liste de site-uri permise.

Sursa: SlashGear