hit.ro  »  IT  »  Software  »  Cel mai recent build Windows 10 aduce un preview al Project Spartan (VIDEO)

Cel mai recent build Windows 10 aduce un preview al Project Spartan (VIDEO)

calendar_month 31 Mar 2015, 12:00
Cel mai recent build al OS-ului Windows 10, disponibil pentru descarcare, aduce si un preview pentru urmatoarea generatie a browserului Microsoft, Spartan.
Chiar daca nu ofera inca toate functiile pe care le va incorpora in versiunea finala, curiosii pot vedea acum cum arata browserul si chiar pot testa cateva implementari noi, precum posibilitatea de face adnotari in fereastra de navigare, reading Mode si pot interactiona cu asistentul virtual al Microsoft, Cortana (deocamdata aceasta functie este disponibila doar pentru userii din SUA).

In ciuda unor speculatii anterioare, Spartan Browser NU va inlocui Microsoft Internet Explorer 11, ci va coexista cu acesta. Oricum, se pare ca Spartan va aparea interfata sistemului de operare la indemana utilizatorilor (in task bar si Start screen), in timp ce accesul la Internet Explorer 11 se va face prin cautarea programului (desigur, exista posibilitatea realizarii unor shortcut-uri).
Pe langa noutatea adusa de Spartan browser este de remarcat si faptul ca Microsoft se tine de cuvant in ceea ce priveste cadenta livrarii build-urilor noi ale sistemului sau de operare: penultimul build Windows 10 a fost publicat in urma cu aproximativ doua saptamani.

Sursa: Ubergizmo 

Sondaj

Folositi internetul pentru: