Cardul de fidelitate Movieplex este disponibil prin aplicatia VirtualCards
5/5703
calendar_month 11 Apr 2014, 16:21
Dezvoltatorii VirtualCards, cea mai completa aplicatie dedicata pastrarii cardurilor de fidelitate in smartphones, au anuntat astazi demararea parteneriatului cu cinematograful Movieplex.
Astfel, iubitorii de film vor putea sa-si pastreze cardul de fidelitate in propriul smartphone. Mai mult, aplicatia VirtualCards ofera si optiunea de emitere a cardului Movieplex direct din telefon. Utilizatorul poate intra in posesia cardului in urma unui proces simplu. Cei care au deja un card fizic de plastic Movieplex, il pot transfera in telefon prin simpla tastare a seriei de cifre.
Pentru a fi posesor al cardului de fidelitate Movieplex, disponibil si pe telefon, persoana va descarca prima data aplicatia VirtualCards, pusa la dispozitie gratuit in GooglePlay si AppStore. Din lista predefinita de furnizori va fi selectat comerciantul Movieplex. Apoi, pentru a deveni posesorul cardului, vor fi completate campurile: Nume, Prenume, Adresa de e-mail.

In cazul in care persoana are deja cardul de fidelitate Movieplex, poate alege sa il pastreze in telefon cu ajutorul aplicatiei VirtualCards. Selecteaza comerciantul Movieplex din lista predefinita si opteaza pentru afirmatia ca este posesor de card Movieplex. Tot ce ii ramane de facut este sa introduca in telefon seria de cifre de pe cardul de plastic.
Cardul de fidelitate Movieplex, prezent in telefon cu aplicatia VirtualCards, este aratat la casele de bilete sau la barul cinematografului. Codul de bare este scanat instant, direct de pe ecranul smartphone-ului. Cinematograful Movieplex din incinta complexului comercial Plaza Romania din Bucuresti, pune la dispozitia utilizatorilor case de bilete semnalizate, unde acestia pot arata cardul de fidelitate Movieplex direct din telefon.
Cardul de fidelitate Movieplex ofera clientilor fideli avantaje multiple, cum ar fi preturi speciale la bilete: luni, joi si vineri - 15.80 lei/bilet (la orice film, la orice ora), marti – 12.80 lei/bilet (la orice film, la orice ora), luni – vineri pana in ora 17.00 – 12.80 lei/bilet s.a. Mai multe detalii despre promotiile atasate cardului de fidelitate Movieplex pot fi gasite pe website-ul cinematografului – www.movieplex.ro.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?