hit.ro  »  IT  »  Software  »  Build 2014: Microsoft introduce Cortana, echivalentul lui Siri

Build 2014: Microsoft introduce Cortana, echivalentul lui Siri

calendar_month 02 Apr 2014, 11:00
Intreaga industrie de specialitate sta cu ochii pe Build 2014, asteptand sa vada ce a pregatit Microsoft si care vor fi serviciile si, de ce nu, produsele noi ale gigantului din Redmond.

In mod cert vor exista noutati despre Windows 8.1 si Windows 9, dar probabil ca unul dintre anunturile majore se va referi la Windows Phone 8.1. Este de asteptat ca Microsoft sa faca publice date despre noile facilitati oferite de sistemul de operare si de probabila data de lansare a acestuia.

Zvonurile spun ca Windows Phone 8.1 a ajuns deja la producatori si ca Nokia se pregateste deja sa lanseze un telefon avand la baza sistemul de operare al companiei din Redmond. Desigur, nu se stie daca Nokia isi va anunta telefonul in comferinta programata pentru aceasta saptamana sau va fi vorba doar de un device din categoria wearable destinat smartphone-urilor din seria Lumia.
Insa vedeta conferintei va fi cu siguranta Cortana, asistentul personal al Microsoft si, totodata, varianta companiei pentru Siri de la Apple. Alte noutati in sistemul de operare mobil al celor de la Microsoft ar putea include suportul VPN, un nou centru de notificari, o interfata adusa la zi, compatibilitatea cu Google Calendar sau introducerea functionalitatilor prezente in IE11.
Orice s-ar intampla la Build 2014, noi va vom tine la curent pe masura ce se intampla lucrurile.
Sursa: Bgr 

Sondaj

Care credeti ca a fost cel mai asteptat film din 2023?